maniche99 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Gdzie znajdę informacje na temat jak jest opisany okrąg na płaszczyźnie, bo nic nie mogę znaleźć. Z góry dzięki za pomoc. Najlepiej jak by te informacje byłby od razu zapisane w pliku programu MsWord. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Chodzi o definicję okręgu? Czy o co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniche99 Opublikowano 18 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Kazano znaleźć mi informację dotyczące okręgu opisanego na płaszczyźnie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Raczej na jakiejś figurze płaskiej, bo niemożliwe jest opisanie okręgu na płaszczyźnie. Tak mi się wydaje przynajmniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Października 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Kazano znaleźć mi informację dotyczące okręgu opisanego na płaszczyźnie, Trzeba było się zapytać co to znaczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Zgaduję, że chodzi o płaszczyznę euklidesową. gdzie x0 i y0 to współrzędne środka, a r to promień. Całe szczęście, że trzymam w piwnicy chińskiego mędrca, bo takie informacje są rzeczywiście niedostępne dla zwykłego śmiertelnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 może otwórz podręcznik, chyba, że nie kupowałeś podręcznika bo to cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi