TheMarcQ Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Post pierwszy: LOL zarobił 6 dych! "Masakra sobie myślę, rzeczywiście pieniądze leżą na ulicy trzeba tylko umieć je podnieść." - Ja zawsze podnoszę je kolejno: 1.układam palce w pozycji horyzontalnej względem znalezionej forsy 2.Zaciskam mięśnie zaciskając kciuka i palca wskazującego 3.Unoszę rękę i odpowiednią sekwencją ruchów wkładam zarobione w ten sposób pieniądze do kieszenie. Kurde... Rzeczywiście trudne... A tak na serio: Post nie odkrył w ogóle nic. Zasady rynku znane od milionów lat: "kup tanio, sprzedaj drogo" post drugi: Przepisałeś znikomą część strony głównej adsense zachęcającej do usługi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 31 Października 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 napisz coś o rynkach walutowych chociażby, albo nie wiem, o zakładaniu biznesu przerabiania opon na paliwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 chciałbym o tym przeczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Pomyślę wiecie? Jak narazie nowy niezwykle ciekawy post! zapraszam: http://Zarabiam.Boo.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Za małolata koledzy wciągnęli mnie w grę zwaną Tibią . Funny as hell :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Zarabiać na grach pewnie myślisz że sprzedawać konta. Otóż to strasznie nie opłacalne bo przeliczając to na czas wychodzi często po 10gr za godzinę. Słaby zarobek nieprawdaż? Ten twój też jest świetny. 2.46 zł za miesiąc. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Z tym swoim celem to nie machnąłeś się o 9 zer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Wiesz? to mnie tak wkurza ogólnie tak słabo napisane że : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 A mnie się podoba :) . Luźne, można się pośmiać, pół ambitne, pół ironiczne. To jest jak "Dlaczego ja". Wiesz, że to niemożliwe, ale i tak to oglądasz. Kontynuuj to :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 to mnie tak wkurza Wiesz? Mnie też i to do sześcianu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 każdy chcę ach ta ortografia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Dziękuje za pochwały oraz krytykę, dzięki takim ludziom jak wy stajemy się lepsi. Już miałem usuwać bloga bo strasznie się zdemotywowałem. Ale nagle coś sobie uświadomiłem i to wszystko zmieniło. Ostatniego posta usunąłem i dodałem nowego. ( + licznik odwiedzin na głównej ) Zapraszam wszystkich do oceny. Aha! Co do zarobków to na razie są znikome ponieważ chcę najpierw dodać conajmniej 7 wątków zanim zacznę reklamować bloga. Wiecie, może on was zachęci do robienia tego co ja, bo zobaczycie że taki zwykły człowieczek niby nic a tu po czasie takie coś! Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam. Zarabiam.BoO.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misaka Mikoto Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 nie ma tam nic o anime :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 O dzięki za zajawkę , Anime i manga cholernie popularne i trzeba to jakoś wykorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Dziękuje za pochwały oraz krytykę, dzięki takim ludziom jak wy stajemy się lepsi. Już miałem usuwać bloga bo strasznie się zdemotywowałem. Ale nagle coś sobie uświadomiłem i to wszystko zmieniło. Ostatniego posta usunąłem i dodałem nowego. ( + licznik odwiedzin na głównej ) Zapraszam wszystkich do oceny. Aha! Co do zarobków to na razie są znikome ponieważ chcę najpierw dodać conajmniej 7 wątków zanim zacznę reklamować bloga. Wiecie, może on was zachęci do robienia tego co ja, bo zobaczycie że taki zwykły człowieczek niby nic a tu po czasie takie coś! Pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam. Zarabiam.BoO.PL Może najpierw faktycznie coś osiągnij, a później wymyślaj :thumbsup: Czemu niby na youtubie, żeby zarabiać trzeba mieć filmiki do streamowania online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Oj to już nie moje wymysły, ten kawałek został skopiowany ze strony YouTube'a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 ten kawałek został skopiowany ze strony YouTube'a . No to sprawdzaj czy to bzdura czy nie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Myślałem, że takie noobstwo dawno umarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 W sensie że mój blog czy wstawianie reklam na youtuba? ; d @Ferrari4 - W wątku napisałem że zrobię to w następnej części, ponieważ nie mam ciekawych filmików na yt :P (narazie!) @edit Jakby to kogoś interesowało już wiem jaką fryzure sobie zrobię! Jak widzicie na obrazku nr.1 jestem czarny ale zafarbuje tak że będę mieć tylko boki czarne a po środku czerwone jak na obrazku nr.2 Na obrazku nr.3 możecie zobaczyć jak to wszystko wygląda "z boku" . :') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Rodzice Ci pozwolą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Być może wbrew pozorą, mam 18 lat xd Tak nawiasem, Kolejny Wpis! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Wbrew pozorą, dokładnie btw: sam masz mało odwiedzin to jak chcesz innym opisywać jak zdobyć ich dużą ilość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burn69 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Anty, dzięki za pomysł na nowy wątek . Kolejny raz podkreślam że chcę napisać conajmniej 7 wątków zanim zacznę reklamować :P . A nie możecie po prostu napisać czy ładny Design ? Pasujący do tematu ? Czy teksty ciekawe lub dziecinne ? Czy adres zachęcający ? Czy ciekawy pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Huh. Pomysł ciekawy ale niektórzy nie będą bawić się w szarlatanów jak w tym z dezodorantami więc więcej uczciwości (w granicach rozsądku bo oszustwo to przestępstwo) i może coś na 'większą skalę'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Czy nie prościej wymyślić coś genialnego i czerpać z tego kasę? Idź na dworzec graj na gitarze, czy też sprzątaj kible na dworcu, to ci bardziej przyniesie kasę (ew. parę moich pomysłów, ale są Made by Fervi i Zastrzeżone) Btw. Kiedy Morro i Wozax się spotkają? Człowiek Suchar man! Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Chcę mieć milard dolaruf w kieszeni ale nie wiem jak się zakłada bloga i wpisuje notki Dzięki że mnie uświadomiłeś, teraz mam kasy jak lodu a kobiety to drzwiami i oknami wiesz co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Design taki neutralny, teksty dziecinne i nie wniosły nic nowego do mojego życia, ani też nie wyjawiłeś mi niczego, czego wcześniej nie wiedziałem. Mnie adres bynajmniej nie zachęcił, bo wiem, że nie istnieją na świecie takie sposoby na zarabianie nic nie robiąc za pomoca neta. Pomysł póki co nieciekawy, ale czekam, bo może coś jeszcze wymyślisz ciekawego. Panie gdzie pan co pan Ostatnio też czasem tak gadam lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Ja preferuję podobną wersję ale z 'Pana' :) W gimnazjum miałem takiego znajomego co strasznie lubił zapalić zielsko, ale jak wiemy w Polsce nie są to tanie rzeczy. W Głogowie można tanio dostać. (Nie. Nie palę ale po prostu jako mieszkaniec wiem ;x) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Mnie adres bynajmniej nie zachęcił, bo wiem, że nie istnieją na świecie takie sposoby na zarabianie nic nie robiąc za pomoca neta. Czego nie powie niestety Mark Zuckerberg, Larry Page czy Ev Williams. Zasadniczym problemem bloga jest fakt, iż w ciągu miesiąca ani nie przyniósł złotówki, ani nie zostało podjęte żadne przedsięwzięcie. A autor zamiast nauczyć się czegoś idąc drogą web-developingu / prawdziwego e-biznesu szmaci się na jakiś buxach, gdzie za jedno kliknięcie w reklamę dostaje 0.01 dolara. Branie się za systemy reklamy takie jak AdSense też jest średnio ciekawe, biorąc pod uwagę, że nie masz jeszcze żadnej strony, która by miała chociaż 100 wizyt dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 No tak, bo Mark Zuckerberg faktycznie łatwiutkim i szybciutkim sposobem zarobił. Odpierdol się ode mnie sernat, bo czepiasz się cały czas, a wartośc merytoryczna twoich postów jest naprawdę niska i nic ze sobą nie niesie, pomijając już, że albo nie czytasz postów, na które odpisujesz albo ich nie rozumiesz, lub też po prostu pomimo to próbujesz wcisnąć coś od siebie przeinaczając fakty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi