Sheriff99 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Witam! Tu będę zamieszczał grafikę do mojej gry. Proszę o krytykę, porady. Numer 1 Kurczak leci: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Kolejna wersja Kurki Wodnej? ;] Niezłe. W porównaniu do kunia - dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Przynajmniej tej kurze nic nie sterczy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ładna kurka mam nadzieję że skończysz grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Przynajmniej tej kurze nic nie sterczy. I można się domyślić że to kura :) Mi się podoba, popraw tylko czerwone, bo odstaje od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Kurczak dziobie ziarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ale jest gradient, tutaj plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 27 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Nieporównywalnie wyższy poziom od tego co zrobiłeć dla Capo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Gruby kurczak leci: W wersji 1: W wersji 2: Które jest lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Popraw dwu pixelowe linie, i próbuj używać ciemniejszych kolorów do outlinów a nie czarny. A tak to nr 2 lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Nie wiem czy wiesz, ale kurczaki nie latają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grower Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Dlaczego ten gruby kurczak ma ręce zamiast skrzydeł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Nie wiem czy wiesz, ale kurczaki nie latają +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Nie wiem czy wiesz ale to jest fikcja stworzona tylko i wyłącznie do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 fikcja stworzona tylko i wyłącznie do gry. Fikcja tawariszczu to niekoniecznie nieprawda. To coś co nie istnieje ale mogłoby istnieć. Z resztą do takich smoków czy orków nic nie mam ale do latających kur... Tak jakby gra o latających krowach ew. cyckach z oczami. Nonsens? Nonsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Zgrabniej ujmę to, co napisał Ignis - tworzenie czegoś zupełnie nowego jest OK, jednak naginanie czegoś co już jest może się nie przyjąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 To chyba nigdy w kurkę wodną nie graliście :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Kury nie latają. Kurki wodne - tak. Koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Hmmm kury DOMOWE hodowane na farmach nie latają natomiast dzikie kury i NIEKTÓRE odmiany latają. Nie napisałem tu, ani w temacie zapowiedzi, że tutaj o zwykłych kurach jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 nie czepiajcie się byle szczegółów, co z tego że kury nie latają + to gra na wzór kurki wodnej? A i czy juz nie puszczaja tej reklamy bo stwierdzili że kury nie latają? nie, ta reklama była normalna!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 lolumad nie rozumiem o co ci chodzi. Czy każdy nie przywitał tej reklamy czymś w stylu "lol, latająca kura"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 I tak mam z Playa. Tam nie kłamią. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Mi się bardziej podobały te pierwsze kurki w tym temacie. Ta jest taka jakaś.. zbyt idealnie okrągła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Bo zrobione elipsą w paint. Dlatego tak wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Wiem. Ale można zrobić to elipsą w Paincie, żeby nie wyglądało tak - wystarczy troszkę posiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Wiem. Tylko akurat nad tym autor nie siedział za długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 1 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Nie w paincie tylko w edytorze gm'a. Teraz nie mam czasu na kury, bo na razie robię pierwszą planszę do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Haha cwaniak :D Se dobre opinie do sygnatury daje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi