Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Szukałem trochę w Internecie, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Można sobie zmodyfikowac nazwisko w taki sposób Kowalski - Van Kowalski, albo coś podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Czemu chciałbyś nazywać się Ciężarówa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Chyba tak, musisz zapłacić 32 zł w jakiejś tam instytucji. Pamiętam, że kiedyś z wujkiem jeździliśmy po jakiś urzędach, bo ciocia nie wiedziała jak ma na nazwisko, bo w dowodzie było minne w metryce urodzenia inne dowodzie ślubu też inne i był bałagan, więc wujek wymyślił, żeby zmienić jej nazwisko i bedzie grało. I wiem, że w końcu się udało, czyli raczej można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Wyjdź za mąż za holendra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Wyjdź za mąż za holendra Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Jeśli się nie mylę, to "van" oznaczało podobnie do "Sir" tytuł szlachecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Aby mieś tytuł sir wystarczy posiadać ziemię w królestwie. Kup sobie kilka metrów gleby w Szkocji z rodowodem a będziesz lordem. Sirem Antym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 @Kofel: Von w Niemczech oznaczało szlachtę, ale Van w Holandii już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Zmień drugie imie na Van i bedziesz sie mogl podpisywac Anty Van Kowalski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 albo wyjdz za maz za silnik i zmien nazwisko na Vin Diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 albo wyjdz za maz za silnik i zmien nazwisko na Vin Diesel :lubieto: Musisz udać się do Urzędu Stanu Cywilnego i tam przedstawić swoją sytuację. Zmiana nazwiska to proces rozpatrywany dosyć długo i najczęściej z jakiegoś konkretnego powodu, np. nazwisko obraźliwe, w jakiś sposób nielicujące z godnością człowieka. A jeśli to tylko Twoje widzimisie, to szansy na pozytywną odpowiedź raczej nie ma. E: Poczytaj ustawę: http://isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU20082201414 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 No właśnie o to mi chodziło, że powodu raczej nie ma zbytniego. Ale to tylko przedrostek, miałem nadzieje, że da się to na innej zasadzie załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 chcesz dodać sobie rispektu na dzielni dodając tytuł szlachecki? :] albo wyjdz za maz za silnik i zmien nazwisko na Vin Diesel :lubieto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Września 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 chcesz dodać sobie rispektu na dzielni dodając tytuł szlachecki? :] Gdyby nie to, że nie posiadłeś podstawowej umiejętności czytania ze zrozumieniem zrozumiałbyś, że "Van" to nie tytuł szlachecki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ale inni tak będą myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Wiedziałem, że to napiszesz, Anty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Wiedziałem, że to napiszesz, Anty. Chyba Van AntY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Albo vor van Anty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 24 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Korf Anty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Dorf Anty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Września 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Dorf Anty A jednak Van ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 teraz mi się bedziesz kojażył z samochodem dostawczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 @IamTheLaw +1 BTW. "kojarzył" przez "rz" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 BTW. "kojarzył" przez "rz" ;) aco ja jakiź tóman rzę mie bendzież poprawiadź? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Nje hypa, ale mogem sie mylici, po hyba po polzgu nje ómjem pisaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi