Caporegime Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Dzięki Sheriff za poprzednie grafiki, jeszcze przez pewien czas na pewno się przysłużą :D Ignis, przetestowałem teraz twojego szlachcica, i powiem szczerze że dziwnym przypadkiem lepiej omija przeszkody niż tamten barczysty xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Bo mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 A robiłeś maskę do barczystego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Wycięto mu szpadą te bary ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Maskę? Wybacz, nie zajmowałem się jeszcze tym (choć to elementarne sprawy) bo nie miałem potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Maski w otwartym TDS to raczej nie "elementarne sprawy", no ale każdy tworzy jak chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Nie wiem, nie zajmowałem się maskami więc nie wiem czy są trudne czy nie, nigdy nie były jakieś szczególnie potrzebne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Mam nadzieje, że cokolwiek skleisz, żeby pokazać grę komuś i nawiązać współpracę z kimś lepszym niż sheriff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Sheriff nie robi teraz grafik do gry, ale oceniaj go tylko jako grafika a nie człowieka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Grafik to jest człowiek :D I jeśli nie chcesz mieć problemów z kolizją gracza to sobie poczytaj o masce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 myslalem ze to jakiś totem zanim ktoś napisał ze to kuń Ja myślałem , że to butelka jakiegoś trunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 No nie gadajcie, konik nie był piękny ale żeby od razu butelka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Zrobię te grafiki próbne..ale musisz poczekać..wracam w tygodniu 18+..szkoda że się w wekkend nie zdecydowałeś;p Najpóźniej podeśle coś w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 No nie gadajcie, konik nie był piękny ale żeby od razu butelka :D Ja myślałem ,że to lód czekoladowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 W porządku Adriann, z tego co słyszałem od innych jesteś jednym z lepszych grafików na GMClanie, więc warto poczekać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Troszeczkę poprawiłem. jakby uciac leb to prawie jak hotdog ze stacji albo lod na patyku NA upartego osiol robiacy kupe Sheriff Ty wez bardziej na krztalt rzeczy zwracaj uwage a nie same okregi i elipsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Chociaż... Nie aż taka zła. Prosta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Sheriffowi po prostu brak doświadczenia, jak na początkującego to najgorsze to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jako tako że nie miałem co robić, postanowiłem spróbować moją wersje szlachcica. Rozmiary około 32x32. Też robiłem go na szybko bez zwracania zbytnej uwagi do jakiś detali + wzorowałem się na czarno białym obrazku więc kolorystyka moja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 o niebo lepszy od tego Sheriffa, ale jakiś nienaturalny ten naszyjnik(z poczatku nie wiedzialem coto :D). Jakoś złoto mi nie pasuje to 17 wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 O niebo lepsze niż prostokąty Sheriffa (bez urazy) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Na zdjęciu szlachcic miał jakiś naszyjnik ale jak mówię bez koloru więc improwizowałem. Zawsze można zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 na poczatku myslalem, ze to jakiś taki... no, piaskowy, gruby potwór, albo pluszowy misiu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Szkoda, że skóra i kubrak mają ten sam kolor. To, że całkowicie nie ma tu żadnego cieniowania pogłębia ten efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 https://gmclan.org/up7788_6_Heh.html Taki sobie :P Powiedz, który styl z wszystkich podanych Ci pasuje i się na nim wzoruj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 https://gmclan.org/up7788_6_Heh.html Taki sobie :P Powiedz, który styl z wszystkich podanych Ci pasuje i się na nim wzoruj :) Ciekawe jakbyś wyjaśnił taką pozę, po 1 chyba nie będzie chodził patrząc cały czas w górę, po drugie wtf ręce/klata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Anty, właśnie mi się też nie podobało bo się wszystko zlewa. Ale gdy kubrak na biały kolor zmieni to będzie inaczej. Nie cieniowałem bo mi się po prostu nie chciało D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 @BanDa Zmień waćpan tą oczojebną sygnę :) Oczu Oszczędź. A ludek fajny nawet. Ale jednak... Przeciętny. Wybacz. Choć jesteś na dobrej drodze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jako tako że nie miałem co robić, postanowiłem spróbować moją wersje szlachcica. Rozmiary około 32x32. Też robiłem go na szybko bez zwracania zbytnej uwagi do jakiś detali + wzorowałem się na czarno białym obrazku więc kolorystyka moja :D mi to przypomina 7 days'a z nadzieniem adwokatowym który wypłynął w połowie tego wypieku sheriff, z taką grafiką powinieneś zastanowić się nad współpracą z dyzmkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Przecie to nie moja grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi