Sheriff99 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Żupan: Żupan do ekwipunku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 O, dzięki, podstawowa lista ekwipunku (będzie dla gracza dostępna od początku lub za chwilę po rozpoczęciu): + żupan + pistolet +/- szabla - moneta - buty wysokie - spodnie - ładunek prochowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Za raz się wezmę za monetę (mogę narysować mieszek?) i szablę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 mieszek może być, taki do połowy pełny. a zamiast ładunków może ładownica, czyli https://lh4.googleusercontent.com/-Mo2Kh4rl...40/DSCF0995.JPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 sheriff99: poprawiłem troche twój motor, wersja z kierowcą lub bez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 hejter się znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witoldyn Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 nie nazywaj mnie hitlerem... już nie można cudzych beznadziejnych grafik poprawic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Caporegime Przecież to co jedynie w miarę ładnie wyszło sherifaowi to przedmioty w ekwipunku. Grafika postaci Ignisa wygląda pięknie w porównaniu do ludzi sheriffa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Mi się bardziej podobają grafiki Sheriffa, może nieco nie wyszedł koń, ale ludzie, ekwipunek i dach dają radę. Swoją drogą, nieźle zmotywowaliście chłopaka do dalszej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Mieszek: Mieszek do ekwipunku: Nie potrafiłem dobrze zrobić szabli to przepikselowałem i zmniejszyłem zdjęcie: Szabelka: Szabelka do ekwipunku: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 25 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Dzięki, ładnie to wygląda, ale w najbliższych dniach będę miał czasu na siedzenie przed komputerem, więc mógłbym ci teraz napisać listę najpotrzebniejszych grafik? - nieżywy szlachcic - leży na plecach, z widocznymi ranami. - nieżywy hajduk - leży na plecach, z widocznymi ranami. - szlachcic (w obu wariantach fryzury) trzymający broń - pistolet lub szablę. - perski, czerwony dywan i spore łóżko z czerwoną pościelą. Jak na razie twoje grafiki trzymają dobry poziom, tylko nie zapomnij o wyskalowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Z całym szacunkiem, ale co w tych pracach jest ładnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 sheriff99: niezłe limuzyny. ja bym je troche podrasował Ciekawe, ciekawe :) Grafika postaci Ignisa wygląda pięknie w porównaniu do ludzi sheriffa. Też nie za dobra. Dzięki, ładnie to wygląda, ale w najbliższych dniach będę miał czasu na siedzenie przed komputerem, więc mógłbym ci teraz napisać listę najpotrzebniejszych grafik? Zaraz się zacznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Ignis wiem ,że nie za dobra ale dlatego zaznaczyłem w porównaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Pro grafik nie jestem ale to akurat było tak 'na testową' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Łóżko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Łóżko beznadzieja. Tam nie ma kołdry tylko jedna wielka czerwona kafelka, musisz dodać jakieś zniekształcenia i cienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Troszeczkę poprawiłem. myslalem ze to jakiś totem zanim ktoś napisał ze to kuń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Sherif, grafiki są zrobione po prostu beznadziejne. Weź się przyłóż albo chociaż na czymś wzoruj, nie rób z pamięci ("chyba tak to wyglądało..."). Dobrze Ci wychodzą itemy, ale ludzie, koń i łóżko to badziew. @Witoldyn - brechtłem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Witoldyn ma rację i nie jest hejterem. Te grafiki to czysta beznadzieja. Co do ludzi, to radziłbym zmienić schemat, bo na razie wyglądają jak buttony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ludzie mogli by być nieco bardziej zaokrągleni, chyba tylko tyle. A łóżko całkiem całkiem, ale muszę się zgodzić kt1117 - potrzeba jakiegoś wzoru na kołdrę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Idealny kontrast ;x. GIMPowy deseń i dwukolorowa reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Zaokrągliłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Wciąż wygląda jak kupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Nie, jest dobrze, ale zapytałem też Adrianna o pomoc więc zobaczymy jak to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Zabity: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Nie, jest dobrze, ale zapytałem też Adrianna o pomoc więc zobaczymy jak to będzie. Uwierz, nie jest dobrze. W życiu bym nie pomyślał, że to człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporegime Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Tamten zaokrąglony był dobry, ale trup wyglądał co najmniej dziwnie :D chyba za twarze nie powinieneś się jeszcze brać. Może porób jakieś inne grafiki, oglądaj zdjęcia, i próbuj ich elementy zamienić na sprite'y, i nabierz doświadczenia. Jeśli poćwiczysz będzie z ciebie naprawdę dobry grafik, ale teraz postaram się namówić do współpracy kogoś starszego stażem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ok rozumiem. Zostawiam Ci do dyspozycji grafiki i do wszelkiej modyfikacji. Jak będziesz chciał ekwipunek to też zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Lol. Ten stojący w ogóle nijak się ma do leżącego. Gdzie podziały się te wielkie bary? Cała reszta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi