referee100 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Skompresowałem grę zrobioną w GM-ie ma teraz rozszerzenie ".rar" i nie chce się uploadować do mojego folderu :blink: wyświetliło się "niedozwolone rozszerzenie albo nazwa pliku", no więc zmieniłęm nazwę na "ABCDEFGH" i dalej nic :blink: co ja źle zrobiłem?! Ostrzegałem, że za nazywanie tematu "problem" będę dawał warny. Przecież to logiczne! Jak można później znaleźć dany topic, jeśli jest takich kilkadziesiąt? Warn. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Prosimy nie wrzucać śmieci! Maksymalny rozmiar pliku: 30MB. Dopuszczalne typy: gmd, gm6, zip, rar, jpg, png, gif, txt, doc, pdf, mp3, wav a może ten rar ma po wyżej 30 mega ? sprawdz to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Rozmiar: 1,19 MB (bajtów: 1 257 472). :blink: :blink: :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Umiesc ja na megaupload czy rapidshare, ja sproboje ja uploadnac u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Nie trzeba. Za ósmym czy dziewiątym razem się udało :D ale dzięki za odpowiedzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ok to daj linka przetestujemy j :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Gra może nie jest fantastyczna extra super, ale da się zagrać :D. tutaj jest link. Pamiętajcie, że to jedna z pierwszych gier zrobionych w GM-ie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Hehe odmiana pacmana :P Spoko gierka :P i w dodatku jeszcze z fabula. Mogles robic chodzenie z przykladmu marka overmarsa (chodzenie tych stworkow) bo zrobiles chodzenie po patchach i przez to jest bardzo latwo ich uniknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Żaden potworek nie chodzi po patchach. A że łatwo się ich omija... spróbuj dojść do końca gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Mi ta gra nie przypomina pacmana, moim zdaniem grafika słaba, nie ma żadnych dźwięków po za muzyką, i jest nudna. Ale jak na pierwszą gre, jest całkiem dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ach, nasz Micanser. Zobaczymy, może Referee100 zrobi jakąś naprawdę dobrą gierkę. Do tego (chyba) nie pytał się na forum "jak zrobić chodzenie?". Jak dla mnie wciągająca i pomysłowa gra! Tak trzymaj! Jedno pytanie co do gry:Zielone stworki poruszają się pionowo lub poziomo, czerwone po ukosie, takie meduzy po ukosie i teleportują się, a niebieskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Niebieskie cofają do poprzedniej planszy :D a chodzą normalnie jak te czerwone po ukosie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ach, nasz Micanser. Co masz na myśli? może Referee100 zrobi jakąś naprawdę dobrą gierkę. Nie mówie ze mu się to nie uda, ale narazie uważam że gra jest słaba. W końcu każdy zaczyna od zera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ach ci nasi Matthew i Mincaser - jak zaczną konwersować... =D referee100 ma u nie plusa za zrobienie gry bez pytania się o najprostrze rzeczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
referee100 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 dzięki za uznanie :] :] :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Ach, nasi Micanser,Maximal i Matthew (MMM?) Nom, każdy... (są wyjątki ;]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi