Mokrad Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Witam! Widze niektore gry na Andka zrobione za pomoca GMa - jak je zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jest konwerter na yoyo..inni wytłumaczą co i jak..ale konwerter na 100% jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 moglbys dac adres? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 To jest chyba tak że tylko najlepsze gry na yyg są konwertowane ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=26944 To bylo na yoyo konwertowane jako najlepsza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 To nie było pisane w GM-ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Dobra dobra, jak zrobisz lepszą to daj znać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 No ale ten... nie zebym te gre zniewazal tylko sa lepsze na yoyo. A gdzie ten konwerter? Jak oni to robis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Napisał to w javie dla androida, z tego co wiem to nawet zrobił silnik i powinien być gdzieś na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokrad Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 A to rozumiem... czyli czekam na GM Studio ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Nie wiem jak to dokładnie jest ale chyba musisz wysłać grę na yoyo i jak się spodoba to możesz wtedy poprosić o konwert na androida jeśli nie uda Ci się zdobyć wysokiej oceny to trzeba będzie czekać na gm studio i wybulić te 200 dolców tam chyba już będzie konweter na androida zauważ że w markecie pojawiły się tylko te najlepsze gry dlatego ja tak uważam ale nie wgłębiałem się w temat więc mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipq Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 Lechu4444: Yes, exactly! It's true. There are two possibilities. Send game to YoYogames and rate it, then converted to a device. Or wait for a GM studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi