Cruel_boy Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iUmarTsKemw nowa, oryginalna produkcja, w CAŁOŚCI PRZEZEMNIE, żeby jakichś nieporozumień nie było, jak to z tymi akordami było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Mniej więcej w połowie się robi za duży harmider, ale ogólnie przyjemnie się słucha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Przyzwoite; chociaż niektóre przejścia to bezczelne transpose, ale jakoś to działa, więc... :) Końcowy lead brzmi jak wymuszony i na siłę, relatywnie kiepsko wkomponowuje się w tło. Można prosić o FTM? Swoją drogą, na której wersji Fami pracujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 końcowy lead wymuszony? hmm... akurat ten mi sie dość osobiście podobał, bo wpasowywał się do internal. taki troche smutniejszy nastrój, taki jakby bardziej tajemniczy. http://speedy.sh/j9uUH/Don-t-stop-it.ftm prosz. wersja famitracker 0.3.8 beta 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Btw, pierwsze skojarzenie :D. http://www17.zippyshare.com/v/69606687/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 ja cie, ale mashup. swoją drogą, co to za nutka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Riff z głowy, melodia tak typowa, że na pewno jakiś utwór takową posiada :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 aaa... to samemu nie wpadlbym. zreszta, calkiem mi jakos znajomo zabrzmialo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=33SpDFfzdYY nowe... stare. zrobione w lipcu 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gM_evsL62sY kolejne. cichawo tu. jakies komentarze by sie przydaly najchetniej opinia jakima ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Jak dla mnie kawałek technicznie przyzwoity (miejscami, nie wiem, czy to przypadkiem nie przez kompresję, ale wyszła Ci namiastka ring moda :D); oryginału nie znam, więc ciężko mi ocenić ten utwór jako samodzielne dzieło. Także nie wiem, czy te, jak dla mnie irytujące, zmiany tempa są Twoją inwencją czy już miały miejsce w oryginale. Tak czy inaczej, nie jest źle, ale wolałbym usłyszeć jakiś Twój nowy, w całości przez Ciebie napisany utwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 ^ remicks nie jest ani troche podobny do oryginalu, jedynie te same nuty w pulse 1, tylko ze przyspieszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Dobre, ale jak Jakim mówi: Zrób od początku do końca sam własny kawałek, żeby nie pisać w tytułach żadnych "remixów" wtedy pokażesz skille :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 pisze kurde przeciez, ze to jest CALKOWITY MOJ kawalek, tylko pulse 1 jest zapozyczone, w dodatku stanowi bardzo mala role w calym utworze, podczas gdy sie cale namco prezentuje. misiek, sa tez inne ftm'ki na moim kanale. tu w temacie tez EDIT: oryginal w wersji mv, ja zapozyczylem z covera, ktory zrobil ten sam autor EDIT2: tak sie bronie bo moim zdaniem to jedno z moich lepszych wytworow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Nie no dla mnie jest wszystko super, może trochę to źle zabrzmiało, że niby nie pokazałeś skilli do tej pory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 http://soundcloud.com/plrusek-chan/titlescreen-menu-n163 nowe, teraz nieoficjalne bo nie jestem w teamie w ktorym robilem soundtrack do gry bo team zle wspolpracowal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 I to jest to! Tylko szkoda, że takie krótkie. FTM? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 http://soundcloud.com/plrusek-chan/doodly godzinka roboty gdy mi sie nudzilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Zdecydowanie poniżej przeciętnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 no za bardzo sie w to nie przylozylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 3 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 jakim slyszal, wiec inni moga se posluchac hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 krotki loop, taki na bossa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Solidne, ale nic poza tym ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ^ tyle wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Nowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Świetne. Ile pracujesz średnio nad takim kawałkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 2 Listopada 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 A ten utwór robiłem jakieś 2 tygodnie, tylko że z dużymi przerwami, a jakby skumulować razem czas tworzenia to około 9 godzin. Tak btw. w FamiTrackerze robie dopiero 2 i pół miesiąca więc sam sądzę że jak na taki krótki okres czasu bawienia się w trackerze wychodzą takie wyniki no to chyba dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Heh... Thanks ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 chell, nie o tym utworze mowa. ten robiłem razem z 16 godzin gdyby skumulowac, bo mam w cholere projektow i wszystkie robie roznie. w samym famitrackerze robie juz ponad rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 entry na famicompo, zająłem pierwsze miejsce wraz z kims innym i w koncu moge opublikowac po prawie roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi