Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Marca 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 SIEMA JAPAN odłamkowym ładuj (tak, to groźba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxi_driver Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Czy jest na gmclanie jakas gra tego typu? Chodzi mi o gre w ktora mozna pograc 2-3 godziny ale nie naparzanke tylko np w stylu sierry. Jakas przygodówka?... znacie? z checia bym zagrał. edit// tak z ciekawosci zapytam, jaka bohater tej gry ma wysokosc w pixelach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 "edit// tak z ciekawosci zapytam, jaka bohater tej gry ma wysokosc w pixelach?" Policzyłem, że 16px. Ale z racji tego, że to gruby pixel, jest to raczej 4x więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-800 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Czesc! Wedlug mnie pomysl i wykonanie zarąbiste!! Japan, dokoncz ta gre bo naprawde super wychodzi, ktos tam wczesniej pisal ze nie kore pixelki nie fajne, dla mnie wszystko jak z obrazka!! Powodzenia w dalszym tworzeniu!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 CZESC JAPANSTACHE! no wez mi tego nie rob, jedyna gra na gmclanie na ktora czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Własnie wczoraj miałem się pytać, gdzie to nasz Japek uciekł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ale ######sty update :D Szkoda że Japek jest za leniwy żeby aktualizować temat, blog, cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wszyscy wiemy że trollujesz, możesz już sobie pójść A MY NADAL CZEKAMY EKHM JAPANSTACHE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Podziemia się zawaliły :c Co staś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi