BanDa Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Tytuł: Holl's Gatunek: Zręcznościówka Opis: Witaj w grze "Holl's"... Ktoś na górze, jest w złym humorze i rzuca z nieba kulami, Twoim zadaniem jest omijanie kul i łapanie bonusów.Są 2 bonusy, jeden na kolejną szansę, a drugi na większą ilość punktów. Możesz rzucać kamykami , które mają w sobie moc, że każda spotkana rzecz znika.Hmm... Co by tu jeszcze... To chyba wszystko , przyjemnej gry! :) Download: Kliknij ! Rozmiar pliku: około 4mb Autorzy: Programowanie:BanDa Grafika: BanDa Muzyka: Banda Screeny: Jutro zrobię aktualizację, co jakiś czas dodam jakieś bajery by gierka była ciekawsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Gierka taka sobie. 2/5, a pozatym, jak nie masz folderu, to co za problem sobie założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zrobiłbyś tak, że jak zostanę skuty to wciskam np. R i zaczynam od nowa, a nie, że muszę wyłączać i włączać grę od nowa i tak w kółko. Poza tym, grafika i sama gra jest słaba. Myślę, iż gra zasługuje na: 2/5 ( Dużo jej jeszcze brakuje ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Gra za prosta, i ogólnie nic ciekawego, zresztą wygląda jak klon Seid 4: In Cage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Gra za prosta, i ogólnie nic ciekawego, zresztą wygląda jak klon Seid 4: In Cage. LMAO A gra nic szczególnego, jednorazówka :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ok , dzięki za ocenę :) Popracuję na nią i dam znać jak skończę. Ps. Nie grałem w seid 4.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nawet taką gierkę można rozwinąć na arcydzieło, na razie dam 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Na razie dodałem poziomy trudności i kulki różnych kolorów ( każda kulka jest silniejsza i daje więcej punktów ) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 https://gmclan.org/up7788_4_Holl_s.html To jeszcze nie jest wersja końcowa, ale powiedzcie czy sposób jaki piłki teraz lecą , jest ok. Ps. Prawy przycisk myszki to zniszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Szanowni Państwo, oto jeden z najlepszych coverów Seid 4 :) :thumbsup: BanDa, dodaj zróżnicowanie poziomów, efekty graficzne i będzie ok! Gierka dobra, nie ma to jak bananał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Heh... Nie będę się wypowiadać.. Może ktoś inny skomentuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKO Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie wiem czy to błąd czy umyślnie jak najade na łatwy to się zmienia kolor napisu na zielony tak samo z średnim ale jak najade na trudny to i napis Trudny robi się zielony i F1 - Info Wybór Poziomu Gra nawet nawet 3/5 Dodaj dźwięki jak się kula rozbija, efekt jak ona się rozbryzguje. A jak postać dostanie w łeb kulką to się przewraca. Te bonusy według mnie za szybko spadają, nigdy nie mogę ich złapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Szanowni Państwo, oto jeden z najlepszych coverów Seid 4 :) :thumbsup: BanDa, dodaj zróżnicowanie poziomów, efekty graficzne i będzie ok! Gierka dobra, nie ma to jak bananał. Compi, sprawdzasz w jakim czasie można uzyskać najgorszą reputację na gmclanie? Już nie sprawdzaj, osiągnąłeś swój cel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Szanowni Państwo, oto jeden z najlepszych coverów Seid 4 :) :thumbsup: BanDa, dodaj zróżnicowanie poziomów, efekty graficzne i będzie ok! Gierka dobra, nie ma to jak bananał. Autor Seida 4 chciał być fajny za głupotę i nie wyszło. Tutaj autor wrzuca coś od serca, jak dla mnie - nie najgorsze jak na debiut, trzy gwiazdki ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Pamiętajcie, to jeszcze nie wersja końcowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jakieś takie... Em... Nieciekawe. :I Tylko tyle mogę powiedzieć ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanDa Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Aktualizowałem pierwszy post, dałem aktualną wersję albo raczej końcową. Zrobiłem tą grę ponieważ nudzi mi się w wakacje, a jak sobie będę przeglądał pulpit i zobaczę tą gierkę to będę próbował nabić jak najwięcej punktów :) Ps. Pochwalcie się swym największym wynikiem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Porywająca gra! --- Tak na serio, to gra jak na 1szą nie jest zła :) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi