Lollus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Myślę wykupić sobie hosting na linuxpl http://linuxpl.com/Konto-W2GB_f_2_pakiet_20 Ma ktoś tam konto? Co myślicie o tej ofercie? Nadaje się na postawienie forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jeszcze kilka lat temu ta firma miała czarny PR, teraz nie wiem czy się poprawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Przeglądam sieć i firma ma sporo opinii negatywnych, ale też sporo pozytywnych. Co do oferowanych przez nich parametrów, nadawałyby się na postawienie forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Ja miałem tam konto 5 lat temu i bez poinformowania zablokowali mi forum (nie gmclanowe tylko inne), bo nib hostowałem grę przeglądarkową - nie mam pojęcia jak to mogli pomylić. Na dodatek w ich regulaminie i tak nie było zakazu hostowania gier. Do tego jeszcze jakieś inne incydenty przez widzimisię administratorów oraz ich samowolę, więc zrezygnowałem. Nie wiem po co Ci aż tyle ficzerów za tak niewygórowaną cenę, ale już samo to według mnie świadczy na niekorzyść hostingodawcy. Od siebie mogę polecić hekko.pl, http://hekko.pl/hosting_www.html - weź ten środkowy w promocji. Nie daj się ponosić cyferkom w róznych firmach, bo ważniejsza jest czasem jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Fajna - moim zdaniem wydaje się oferta linux.pl http://hosting.linux.pl/ Ale musisz poczytać co nieco (nie orientuję się), ale ich strona stoi przez cały czas (nigdy nie zauważyłem awarii), więc może nie jest tak źle Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Bardzo dobry hosting, używałem 2 lata. Teraz jestem na vipserv.org, też bardzo dobre - a przeszedłem ze względu na lepsze wsparcie RoR :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 +1 dla hekko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jak nie masz zbyt dużych wymagań to wybierz boo.pl, tani z rosądnymi parametrami no i możesz płacić smsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ostatnio wszystkie strony z domeną boo.pl padły (chyba dwa dni temu). No ale może to było chwilowe, choć nowy admin już drugi raz robi sobie kpinę z ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Płacenie SMSem to największa bzdura pod słońcem, bo 50% kasy zabiera operator, zatem słono przepłacasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ja korzystam z hostit.pl juz 3 rok i wszystko jest ok ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sernat Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Płacenie SMSem to największa bzdura pod słońcem, bo 50% kasy zabiera operator, zatem słono przepłacasz. Na boo.pl tak czy inaczej się przepłaca. Jeśli chodzi o liczby, to wypadają na tle konkurencji słabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi