baca Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Tytuł: Kompas Gatunek: Program Opis: Jest to bardzo prosty kompas przeznaczony na telefony z systemem android Download:plik Rozmiar pliku: 360 kb Autorzy: Programowanie: Mateusz Bacławski Grafika: Mateusz Bacławski Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Buuuuu! Android! Szkoda, że nie mogę przetestować :/ Zrób jeszcze jedną wersję - taką, żeby działało na komach z JAVĄ. Będzie gites malina, jeśli będzie też tak. Będzie więcej odbiorców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Nie wszystkie komórki z javą posiadają akcelerometr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Racja. Moja ni ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Na lg gt540 z cm7 nie działa. Nie odpala sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Ja mam tego samego i działa? A masz możliwość sprawdzić dlaczego(podłączyć do kompa w trybie debug, włączyć eclipse, włączyć program i sprawdzić log androida). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 eee, mam lepszy http://www.androidfreeware.net/download-3d...ty-compass.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 To czyli jak dasz jakąś grę to mam Ci powiedzieć, że są lepsze? Pozatym sprawdzenie czy działa nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 LG GT540, to co Dawka, nie działa. Nie odpala się ;/ Nie mam możliwości sprawdzenia logu :< ROM modyfikowane, tak jak na stronce o mnie napisane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 https://gmclan.org/uploader/2092/Compass.apk.zip Teraz spróbujcie teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 404 Not Found Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 gmclan.org/up2092_3_Compass_apk.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Działa jak ma działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 UPDATE: versja 1.1 - Dodano wowy kompas analogowy, wybór przez menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 A właściwie to co ma kompas do akcelerometru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 yy... no żeby wiedział, gdzie jest północ itd.? Do tego chyba jest potrzebny akcelerometr. Jak nie, zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 A czasem akcelerometr(sądząc po nazwie) nie służy do takich rzeczy jak na przykład pomiar prędkości machnięcia telefonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Możliwe, ale nie jestem pewien. Wiem, że służy do tego, że jak trzymasz telefon, tak obraca się ekran (ale tylko w pionie i w poziomie).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nersen Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Akcelerometr to inaczej czujnik ruchu. Dzięki niemu mamy np autorotację ekranu, aplikację "miecz świetlny" :) itp. Sterowanie w niektórych grach polega na poruszaniu telefonem. Pewne telefony i netbooki z dyskiem twardym posiadają akcelerometr, który służy do wyłączania dysku w razie, kiedy czujnik ten wykryje zbyt duże wstrząsy. Nie da się określić, gdzie jest północ przy pomocy akcelerometru. Do poprawnego działania aplikacji bacy potrzebny jest po prostu smartphone z elektronicznym kompasem, który jest w stanie działać bez połączenia GPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Protip: acceleratio (łac.) - przyspieszenie Niemniej jednak prędkość i przyspieszenie są wielkościami związanymi ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 13 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Mój kompas trafił do marketu! Zapraszam do pobierania i oceniania:) https://market.android.com/details?id=com.mbs.compass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi