Flaque Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 link: http://kagdev.tumblr.com/ King Arthur's Gold to dwuwymiarowa drużynowa sieciowa wieloosobowa strzelanka z elementami budowania i wydobywania materiałów. Bazuje na zasadach CTF, rozgrywaja się w dwuwymiarowym średniowiecznym świecie stworzonym z kwadratowych bloków tworzących razem góry, jaskinie, doliny itp. Gracze są podzieleni na dwie drużyny - Czerwonych i Niebieskich - ustawione naprzeciw siebie na mapie. Gra na ogół może kojarzyć się z popularną niedawno Terrarią, jednak jest to zupełnie co innego. Zaimplementowana jest w niej fizyka, dzięki czemu można podzwiać świetne zniszczenia wrogich konstrukcji. Do wyboru mamy 3 klasy postaci:Rycerz Podstawową umiejętnością rycerza jest atak mieczem. Rycerz posiada tarczę by bronić siebie i innnych. Potrafi wyrządzać ogromne szkody zarówno jednostkom jak i budynkom (konstrukcjom) rzucając bombę. Może posiadać przy sobie tylko jedną bombę. --Łucznik Łucznik to wojownik wyćwiczony w walce na odległość. Zabija swoje ofiary za pomocą łuku. Początkowo wyposażony w 10 strzał, jednak posiada zdolność wytwarzania strzał z bloków drzewa lub podnoszenia strzał na mapie --Robotnik Robotnicy są podstawą każdej armii. Głównym zadaniem robotnika jest budować infrastrukturę zapewniającą obronę i mobilność armii. Jest w stanie budować drabiny, wieże, mosty, katapulty, posterunki oraz pułapki. Robotnik rozpoczyna z 50 sztukami drewna. Potrafi wydobywać różne rodzaje surowców -- garstka screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 nice find Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mamy zamiar w to jakos gmclanowo? Bo zacząłem ogarniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dość długo znam gierke i nawet grałem z kumplem. Bardzo fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A ja po przyłączeniu do serwera mam pusty ekran :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Po przyłączeniu czy po założeniu własnego? Bo jest różnica. Jak jakieś problemy to reinstaluj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Może by ktoś postawił serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Po przyłączeniu czy po założeniu własnego? Bo jest różnica. Jak jakieś problemy to reinstaluj. Po dołączeniu, a po wygenerowaniu własnej mapki mogę ją tylko przeglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Bo potrzeba chyba 3 playerów żeby grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Masakra, znalazłem raz na serwie Hudera i nawet z nim popisać nie mogłem bo mnie co 30 sek wywalało (chociaż net się ciągle trzymał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 stoi teraz server co nie laguje przy 24 graczy, tamten po prostu nie ogarniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 8 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Dawaj na serwer King Arthur's Gold (ostatni). Powinien tam być tylko jeden gracz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 :lol: gra jest świetna! weeee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi