Dawka83 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Jesteś tak inteligentny jak worek ziemniaków stojących u mnie w piwnicy. Komunikat mówi sam za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 A wiem o co chodzi już sam sobie zrobię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 16 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Jesteś tak inteligentny jak worek ziemniaków stojących u mnie w piwnicy. Komunikat mówi sam za siebie. Idealnie to wyraziles. @Piotrek: Wsadz ostatnia linijke bledu do google tlumacza i nie spamuj e:Pewnie nie skumal... e2: zapmonialem - dawka +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Oto coś dla ciebie Piotrek ;) : Dokumentacja: https://gmclan.org/index.php?wiki=category&zm=9 Artykuły: https://gmclan.org/index.php?artykuly=17 Przykłady, zapewne już masz conajmniej kilka pobranych, więc poucz się z artykułów i obczaj dokumentacje. Jakie są tego plusy ? - otóż, nie będziesz zadawał głupich pytań, sam rozwiążesz problemy z kodem w większości, będziesz posiadał większe możliwości. Minusy? - będą tylko jeśli nauke uważasz za ,,czas stracony", bądź nie będziesz myślał przy czytaniu ich, bo wtedy kija zrozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 17 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 nie BĘDZIESZ zadawał głupich pytań, nie BĘDZIESZ myślał przy czytaniu ich. Nie rozumiem cię, raz piszesz bendziesz, raz będziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Bo zapominam pisać "ę" zamiast "en" - jestem przyzwyczajony ,,bendziesz" - stąd takie wachania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camorra Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Mam problem, wczytywany przykład nie działa gdyż wyskakuje błąd że nie znalazł pliku MSVCR100D.dll gdzie go zdobyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Polecam google ;) Ps jak skompilowac projekt w vcpp żeby nie wymagał redistribute? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camorra Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Ok już poradziłem, zeskanowałem cały komputer i wziąłem z folderu windows dziwne bo działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi