Moe Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam! Wczoraj, gdy sobie siedziałem i czytałem książkę o Javie ( Programowanie ) coś mi strzyknęło w lewym kolanie. Myślałem OK. Ale gdy trzeba było wstać - niesamowity ból! Ciężko mi wstać, usiąść czy ukucnąć. Co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Skutki korzystania z Javy. Przerzuć się na inny język, to oszczędzisz sobie zdrowia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 "Strzyknij" jeszcze raz. Też tak kiedys mialem, sciegno mi za cos zaskoczylo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A czy piłeś wtedy napój Pepsi (żywienie) i siedziałeś na niewygnodnym krześle marki IKEA (meble)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Siedziałem i czytałem książkę pijąc herbatkę. Miałem nogę-na-nodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 To AIDS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 @Wozjax Tak durnie to ty se w domu odpowiadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataner Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Choroba filipińska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 idź na jakieś bardziej odpowiednie forum z tym problemem, np http://www.sweetbrokacik.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Moim zdaniem warto rozruszać... Człowiek to taka dziwna maszyna, że potrafi sama się naprawiać :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Same potrafiły także naprawiać się gramofony i magnetofony unitry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Jaklub mądrze prawi towarzyszu. Tu ci na pewno pomogą: http://www.sweetbrokacik.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Chętnie bym ci teraz wlepił takiego banana za post nie na temat że byś się nie pozbierał do emerytury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A czego ty oczekujesz, zadając pytanie z medycyny na forum o tworzeniu gier w gmie? Równie dobrze na tym sweetbrokaciku mógłbyś zapytać, więc nie wiem o co ten bulwers. A na temat - z takim czymś idzie się do lekarza (ach, zapomniałem, że ty nie możesz wstać xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Chętnie bym ci teraz wlepił takiego banana za post nie na temat że byś się nie pozbierał do emerytury Tobie by sie przydało za temat nie na temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Chętnie bym ci teraz wlepił takiego banana za post nie na temat że byś się nie pozbierał do emerytury Lenin widzi i słyszy... I zaraz potem spluwa przez lewe ramię gdy z twoich ust wydostaje się bluźniercze słowo 'banan'. Lenin uśmiechnął się tajemniczo, po czym oddalił się bez słowa <NKWD będzie miało dziś sporo roboty> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A czego ty oczekujesz, zadając pytanie z medycyny na forum o tworzeniu gier w gmie? Równie dobrze na tym sweetbrokaciku mógłbyś zapytać, więc nie wiem o co ten bulwers. A na temat - z takim czymś idzie się do lekarza (ach, zapomniałem, że ty nie możesz wstać xD) To jest Valhalla - tutaj każdy może pisać o czym chce. Demokracja chłopie, demokracja! Zamykam temat bo chyba już więcej się nie dowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi