Gość Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wychodząc na przeciw prośbie użytkowników wznawiam ligowe tematy. Tematem tury są wyścigi, pamiętajcie jednak, że nie chodzi jedynie o wyścigi samochodowe - chodzi o grę, w której się z kimś / czymś ścigamy. Wyścig z czasem również jest wyścigiem ;) https://gmclan.org/index.php?liga24&act...ails&zm=109 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Strzeżcie się! Dodałem moją grę :> Ostrzegam, że jest na 2 graczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ech... nie zdążyłem :sleep1: - moja gra to była "Super Awesome Racing" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jakim fajny pomysł z tym blokowaniem drogi. Jak na to wpadłeś xD Oczywiście masz mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 W ogóle aż siedem gier oddanych na Ligę (mogło być dziewięć, ale YXE się nie wyrobił, a ja nie miałem pomysłu, jak zakończyć mój wyścig :/), dawno chyba tak nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Huder, kiedyś widziałem jakąś planszówkę darmową, która właśnie polegała na blokowaniu w ten sposób, tyle z niej zapamiętałem i spróbowałem powielić ten pomysł na własny sposób ;). Mój głos na "Runners" za wykonanie. PS To jest tura #93 czy #109 w końcu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 @Jakim - na czym polega ta Twoja gierka? bo nie kapuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Trzeba przejść wszystkimi pionkami z początku do końca i jednocześnie zablokować pionki przeciwnika. Za każdy zablokowany ruch (kiedy oponent nie może się ruszyć) dostaje się jeden punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Na razie Candy wygrywa. Ciekawe co dalej? Czy Jakim go prześcignie, czy nie ruszy i zostanie w miejscu? Dowiemy się wkrótce. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi