dyzmek Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 witam otóz jak uzyskać realnie wyglądającą grafikę nie mówię że jak w Crisisie czy Call of Duty ale taką by wyglądała realniej np od tej zastosowanej w Revenge III I am The Law mówił coś o surfacach bym wkleił klip z grafiką np prawdziwego muru i potem jakoś użył dynamicznego oświetlenia czyli surfaców i tu moje pytanie jak to zrobić proszę o pomoc :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 ale chodzi Ci o efekty GM realne czy rysowanie realnych grafik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 26 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 obojetnie by efekt bym zadawalajacy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 no jeśli chodzi o grafę realistyczną to dużo na pewno daje cieniowanie, dodaje realizmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Od czego są przykłady. Nawet ja mam na kącie przykład tworzenia oświetlenia w grze, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Proponuję poszukać na YT użytkownika MyDesignStreet, nie robi co prawda tutoriali, ale wynik jest powalający, a i parę tricków da się wyciągnąć z jego filmów ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Jeśli chciałbyś zrobić..realniejsze poruszanie postaci(animacje) to wal na gg,tak chociaż pomogę;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Zrób to co twórca tej gry :P (bodajże Tom Zito) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 @up: To jest boooooooskie :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 albo jestem ślepy albo nie wiem co on takiego robi nawet nie wiem jak on to robi :-) a w photoshopie moge wykonać realną grafikę ? mam gimpa może on ? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Gimp jest darmowy i nie posiada tyle funkcji co profesjonalny photoshop. Przecie ten gostek robi w photoshopie :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 30 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 GIMP też dużo umie, chociaż nie dorównuje Photoshopowi ze wszystkim. Nie mniej jednak na obu programach, jeśli sie wyuczysz, można robić równie dobre grafiki na obu (chociaż Photoshop lepszy :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maćko Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 No Photoshop jest lepszy ale nie darmowy... Na ALLEGRO patrzyłem ile kosztuje CS2 i okazało Się ,że 700 zł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @up - wiesz, najlepszy program, najwyższa płaca. Uzbierałbym kase i bym sobie kupił, ale nie wejdzie mi prawde mowiąc na kompa, tak żeby się nie ciął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 to ściągnij triala. zarzuciłby ktoś tutkiem na zrobienie fajnej grafiki? Byłbym wdzięczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @up - wiesz, najlepszy program, najwyższa płaca. Uzbierałbym kase i bym sobie kupił, ale nie wejdzie mi prawde mowiąc na kompa, tak żeby się nie ciął to ściągnij triala. zarzuciłby ktoś tutkiem na zrobienie fajnej grafiki? Byłbym wdzięczny :) Jak to bylo do mnie, to tak czy siak kompa mam zasłabego :sp_ike: EDIT:A tutoriali jest dużo na yt, oprócz tego masz przecież to: Photoshop tutorial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Sorki, jakoś nie zauważyłem tego napisu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Spoko, a i ten pierwszy link jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi