Czarny Ass Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Tytuł: BexPL 0.1 Gatunek: Kolejny mini szit Opis: Znowu wydałem kolejny mini pliczek. Tak naprawdę nie mam czasu an robienie gier, a kodzenie sprawia mi radość dlatego wydaję na razie tylko takie małe narzędzia czy co tam. Tym razem jest to plik z polskimi znakami do BasiEgaXorz'a. Postaram się w przyszłości robić więcej niż tylko aplikacyjki w 10MIN-1H, niestety póki co nie mam czasu, a to wielu ludziom może się przydać. O ile ktoś tu się tym zajmuje, może kiedyś ktoś zacznie - nie wiem. :P Download: https://gmclan.org/up6201_3_0_1_publish.html Rozmiar pliku: 15 KB, po rozpakowaniu ok 30 KB Autorzy: Programowanie: Ferrari4 (w sumie to tylko przykłady) Fabuła: BasiEgaXorz Grafika: Ferrari4 (te dziwne literki) Muzyka: RMF FM Screeny: Trolololo, czego tu niby screena mam robić?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja też lubię programować, ale nie daje każdej rzeczy którą zrobię. 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 jeśli naprawdę znajdzie się polak, który tego użyję, będę zaskoczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 1/5... Chyba nie muszę wyjaśniać dlaczego... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 10MIN-1H przestań tracić cenny czas swojego życia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 edit: post wywalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 @maksym10 Proszę, żebyś wyjaśnił, bo wiem, że nawet tego nie sprawdzałeś. :) @MXQ Na czas mi o tym mówisz. :P EDIT: Co do "maksyma" to nie było co, ale pytanie nadal aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 A tak swoją drogą, "program" wprowadza polskie znaki, więc chyba jest kierowany do Polaków - w takim razie po co instrukcja po angielsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Wiesz ,zawsze można zrobić instrukcje pl i eng za razem ,więc to nie robi róznicy ,tylko żeby dorobił tą wersje pl. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 @Ferrari4 Sprawdzałem to, i wiem że to się mi nie przyda. W dodatku nawet screeny nie zachęcają. Co do tego, że wielu ludziom może się przydać... to nie masz racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ja nic takiego nie powiedziałem? Zdecydowanie zamykam ten spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi