LolikZabijaka Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Cześć, od pewnego czasu mam problem z ekranem, pojawiają się na nim ciągle jakieś kreski, uszkodzenia, czy jakoś tak, co może być przyczyną takowych usterek? Tutaj dam screena z pulpitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Może problem ze sterami do grafiki. Albo "pozostałość" po jakimś programie. U mnie raz była czarna krecha którą zostawiło GG10 i dopiero po restarcie znikła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Już nie raz restartowałem rzęcha, ale te krechy są nadal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Sterowniki albo karta graficzna siada / przegrzewa się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 a one sa ciagle? moze to martwe piksele e: http://komputery.spryciarze.pl/zobacz/jak-...-martwe-piksele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Martwe piksele na screenie? Brawo, bystrzaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Cóż, komputer do najnowszych nie należy, więc bardziej przyjmuję do siebie wersję ze starą psującą się kartą graficzną. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Odpal odkurzacz i dmuchaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Sam se dmuchaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ja już wydmuchałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 na moim starym kompie to jest i z tego co pamiętam to jakieś niedopasowanie na poziomie procek/płyta - karta, ale pewien nie jestem. BTW. fajna tapeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ja odnoszę wrażenie, że te linie są pod ikonkami, spróbuj ustawić tapetę na białą i ukryj ikonki na chwilę. @offtop To na pewno Lolik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Co na pewno ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Żartowałem sobie. Muszę wymyślić sobie jakiś sposób, by pokazać że żartuje, bo to że tego nie widać prowadzi do nie porozumień. E:Żartowałem tylko w offtop'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 aha, to ciekawy żart :D Ale czy możesz wyjaśnić mi jego istotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Że np. jesteś kobietą a myślisz, że jesteś mężczyzną. Ale dobra, skończmy temat bo dostaniemy bany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ahahahahaha dooooobreeeee... dalej nie rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 100% przegrzana grafika, zdejmij chłodzenie i przedymaj jak mówili przedmówcy. A jaka grafa? Zesśij jakis prog do monitorowania temperatury. np atitool i włącz 'scan for artifactscsc' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Jeśli to się dzieje "od razu" (przy starcie Wingrozy) - to może oznaczać kończącą się grafikę Wtedy będziesz musiał przejść na tryb awaryjny :D (Rly) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Jeśli to się dzieje "od razu" (przy starcie Wingrozy) - to może oznaczać kończącą się grafikę Wtedy będziesz musiał przejść na tryb awaryjny :D (Rly) Fervi Niektórym powinno się skończyć powietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Przedymałem wiatraczek w karcie i samą kartę (wszystko tak urypane kurzem, że wiatraczek ledwo pracował) Teraz ładnie śmiga i nie ma tych zabrudzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi