alwin Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Po wiosennych porządkach znalazłem w piwnicy jakieś gazetki młodszego brata który kiedyś interesował sie Japonią. Jakieś Kawaii, Manga.. Jest tego koło 20 sztuk. Ktoś zainteresowany? Jak nie to oddam do biblioteki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Miasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Wypisz co, bo może to jakieś białe kruki, a może jakieś szmatławce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Kawaii czytało się kiedyś, bardzo dobre czasopismo. Kurdę ile to lat temu było chyba z 10 lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 biorę, pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mangoholiczka Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 chętnie przyjmę ale to zależy od miejsca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibki Kaktus Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Widać na datę patrzeć nie potrafisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 19 Maja 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 mangoholiczka, jak jesteś z okolic Poznania to możesz wpaść do mnie pooglądać moją kolekcję mang i anime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 mangoholiczka, jak jesteś z okolic Poznania to możesz wpaść do mnie pooglądać moją kolekcję mang i anime Co za wygryw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi