ALT Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jest według mnie genialny klon Minecraft,który nie polega tylko na budowaniu ale na...NA BITWIE! Tak to jest taki battlefield w Klockowym świecie: http://www.youtube.com/watch?v=bSRqvLcjAOY Link: http://ace-spades.com/ Mój serv to : Kartofel No i co że zryta grafika,świetna gra polecam.Bardzo mi się to podoba że np.można budować bunkry! INSTRUKCJA: 1.Instalujemy grę. 2.W lokalizacji gry w pliku config zmieniamy se nick 3.Na stronie głownej gry szukamy server. 5.Gramy TIP : Żeby was nie wywalało wybierajcie servery z małym pingiem EDIT: może ktoś serva założyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 No grafika to jakiś kosmos, tak jak i fizyka ruchu postaci, ale ogółem gra świetna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 gra badziewna, zero grywalnosci, a grafika rzuca mna po scianach, nie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Wiedziałem, że prędzej czy później ktoś założy temat o tej grze. Ja może się zdecyduję na zainstalowanie jej, by sprawdzić czy warto w ogóle w nią grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Mi się ta gra nawet nie odpala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Gra z serii "Kamp do końca" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Morro a o granatach słyszałeś? Albo podkopach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ciągle i no pierdzielicie o klonach Minecraft. Proszę, przestańcie już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Minecraft sam w sobie jest klonem, proszę, przestań już. Gra z serii "Kamp do końca" Ktoś tu chyba nigdy nie rozumiał capture the flag. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Rozumiem że ta gra kwadratowa i wogóle ale to już przesada jeśli chodzi o wygląd. MC przykładowo jest ładny a też kwadraty i piksele. Schludniej by to zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 To nie są ani kwadraty, ani piksele tylko voksele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 To sa wielkie jednokolorowe bloki ulozone w mniej lub bardziej przypominajaca prawdziwy teren uklad. MC jest ladny, grafika nie razi, ma klimat. a tutaj syf, kila i mogila... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Napisałem do autorów, w nowym Update'cie mają dodać Full HD z Antyaliasingiem, HDR, 3D, Blur, Blur Motion, System cieni, Particle Ma też być soundtrack złożony z piosenek najlepszych piosenkarzy, piosenkarek czy bandów znanych na całym świecie, takich jak Tokio Hotel, podobno ma być udostępniony Soundtrack z Tibii Ech, a gdzie są czasy Tibii, gdzie liczyła się gra, a nie grafika? Ech Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 MC jest ładny? No nie rozśmieszajcie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 co Nie raczy się włączyć, bo zawsze albo nie może pobrać mapy albo cośtamcoś msconfigured Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Ta gra jest 10 razy lepsza, gdy śledzi się tematy na /v/. 4tk - próbuj! Usuwanie pliku ostatniej mapy i wyłączenie firewalla czasem pomaga. Więcej kasy z donate = lepsze serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Swoją drogą - zauważyliście, że alt prędzej czy później poda linki do każdej nowej gry z grafiką opartą na sześcianach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Gościu z updatował tą gierę i obecna wersja mi się odpala. Fajnie się w to gra. Nie można zrobić niczego latającego w powietrzu bo spadnie i się roztrzaska w przeciwieństwie do MC i jego klonów. Zrobiłem wieżę, ktoś ją przeciął w pół i cała runęła xD Trochę o za łatwo się headshoty robi bo głowy są takie wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 To nie głowy są za wielkie, tylko celownik za wąski po updacie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zabawne jakie noby nieraz tam grają. Zabijesz pod rząd 5 typów headshotami w przeciągu minuty to cię kickują bo rzekomo używasz aimbota. Zdecydowanie za łatwo jest je wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Zgadzam się z huderem. Skampiłem się koło tego przeogromnego tunelu na wysokosci ok. 10 klockow i wszyscy pisali do mnie wiadomosci w stylu "..l.. u hackeh" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Oświerzam! Pojawiła sie nowa wersja gry! Dodali 2 bronie! i 1 tryb gry! Teraz rzeczywiście gra sie lepiej niż wcześniej! Przygotowałem specjanly mod dla gmclanu : http://dl.dropbox.com/u/32486993/mod.zip Zawartosć katalogu mod wklejamy do katalogu gry. Polecam tą gre bo naprawde wciaga! Miłej gry BytX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Co ten mod robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zmienia modele i dźwięki w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojojcoras Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Może temat lekko odgrzewany ale zdecydowanie wart przypomnienia. Musiałem się po prostu zarejestrować :D Ace of spades to naprawdę gra która ma niesamowity potencjał i wciąż się rozwija. Nie długo będą zmiany w budowaniu - w sieci pojawi się coraz więcej modów, serwerów, map. Gra się naprawdę świetnie. Powstała też polska strona fanowska ace-spades.pl - mają swój serwer, teamspeak, kilka klanów. Powoli znani blogerzy zaczynają interesować się grą (słyszałem plotki jakoby CTSG od czasu do czasu grywał na serwerze ace-spades.pl) Kto chce się umówić na sparing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Ostatnio też zacząłem grać. Serwery nareszcie są stabilne i wiele rzeczy się pozmieniało. Najlepsze jest to ,że w grze ludziki mają duże głowy przez co mogę strzelać same head-shoty a ludzie krzyczą ,że mam cheaty :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojojcoras Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 To prawda:) Dobrze skampiony sniper miążdzy plansze :D a ja to uwielbiam :D na ace-spades.pl jest świetna mapka paradise - gra wygląda wtedy baardzo minecraftowo, dżungla, rzeki itp, i niesamowita ilość miejsc do kampienia... mrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Jak tam budować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojojcoras Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Wybierasz kostkę i podobnie jak w minecrafcie budujesz :) Tyle że zachowana jest fizyka - nic nie może wisieć w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dziwne, bo na poprzednim serwie nie działało ;) Teraz gram na polskim i jest ok, ale co chwilę padam. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi