Sheriff99 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Niech mi ktoś zrobi animację tego królika. Królik ma umieć: skakać w prawo i w lewo, chodzić po drabinie, kicać w prawo i w lewo, strzelać uchem. Proszę was pomóżcie mi, ponieważ chcę zrobić grę wielkanocną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 strzelać uchem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 strzelać uchem? W sensie donosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff99 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Strzelać uchem w sensie, że królikowi ma odpaść ucho, a lecenie dalej na przeciwników to inaczej zrobię nie spritem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 piszesz dziwnie po dyzmkowemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Najlepszym sposobem na uzyskanie grafiki takiej jaką się chcę jest zrobienie własnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ale nie każdy ma zdolności artystyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Ja też nie mam, a moja gra wygrała konkurs! Albo spójrz na Molly the Sheep grafika w 100% jest moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Podziel obrazek i spróbuj mój tutorial z sygnaturki,na 100% dasz radę zrobić zamierzony efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=rp...024&bih=576 może te? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Już po świętach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ale nie zamknął tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ale może zrobić na przyszły rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Teraz przed świętami pewnie byłaby to kiepska gra, ale za rok kto wie, może nas zaskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi