LolikZabijaka Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Cześć od kilku dni zmagam się z problemem zmęczonych mięśni nóg. Od prawie 3 miesięcy regularnie ćwiczę że rowerze stacjonarnym, z racji tego że mam nieznaczną nadwagę(w porównaniu z rokiem poprzednim od czasu którego jestem lżejszy o 20kg) i stale chcę ją redukować właśnie poprzez ćwiczenia, efekty są, ale niestety w ostatnich dniach pojawił się problem zmęczonych mięśni, moja dzienna ilość km dziennie to 30km, czyli jakieś 45-55 min jazdy, robię tury po 10 km, każda trwa ok. 15 min. Ale te zmęczenie sprawia że nawet zrobienie cholerskich 10 km sprawia trudność. Co zrobić z takimi zmęczonymi mięśniami, nie koniecznie przerywając ćwiczenia? Za pomoc dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 No nie dziwie, się że są zmęczone wystarczało by jakbyś jeździł 3 razy w tygodniu na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Nie wiem skąd by bierzecie takie myślenie, że ciągłe ćwiczenie przyniesie efekty. MIĘŚNIE MUSZĄ SIĘ REGENEROWAĆ, MUSZĄ MIEĆ PRZERWĘ DZIENNĄ CONAJMNIEJ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Zgadzam się, każdy mięsień potrzebuje kilku dniu na regenerację ( Oprócz brzucha ), Zrób sobie plan treningowy np. jeździsz w poniedziałki, środy i soboty a resztę dni spędzasz na jakiś małych ćwiczeniach np. podciąganie się, pompki itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Czyli zmniejszać dawki ? Hmmm dziwnie tak jakoś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Nie zmniejszać, ale robić sobie przerwy. Co w tym dziwnego? Sam widzisz co się dzieje, jak nie dasz mięśniom odpocząć. Zrobisz se krzywdę w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Ok, spróbuję to wziąć do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 spróbuję Lol Weź sobie kup normalny rower, a nie jakies gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 mam normalny rower, tylko pogoda nie fajna, poza tym nie ma żadnego towarzysza, który by chciał ze mną jeździć, bo samemu to tak dupnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Bo mało kto rowerem jeździ :P W piłkę polataj sobie 2-3 godzinny dziennie to dopiero pospalasz i nie mów mi że nie ma z kim w piłke grać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 W gałe to jest z kim :D Tylko teraz pogoda beznadziejna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Sorki za doublepost, ale zauważyłem coś dziwnego, na święta odstawiłem ćwiczenia i czuję dość silny ból na udach, jakby zakwasy, o co może chodzić ? Już 2 dni tak mam prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Za bardzo koksiłeś przed świętami bez przerw to teraz cierp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zjedz Kiwi :D:D pomaga schudnąc i ma duzo witamin :D:D A i odpoczni sobie troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Sorki za doublepost, ale zauważyłem coś dziwnego, na święta odstawiłem ćwiczenia i czuję dość silny ból na udach, jakby zakwasy, o co może chodzić ? Już 2 dni tak mam prawie. To na pewno nie są zakwasy. Nigdy Cię nic nie bolało? Nie rozumiem czemu piszesz o tym na gmclanie, mamy Ci zrobić grę która Cię wyleczy? GMCLAN jest o tworzeniu gier a nie bólu w udach heh.. Sory ale takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Lolik, zadowolony jesteś ze swojej sygny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Myślę, że to już trzeci poziom ateizmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Lolik, zadowolony jesteś ze swojej sygny? Tak, a masz jakiś problem z tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Tak, a masz jakiś problem z tym ? mnie bardzo podoba się sugestia, że pis jest dobry. w Polsce najbardziej popularne partie są do dupy. no, chyba, że to jest szpan ateizmem. idę sobie, szkoda zbierać bany za ciągnięcie offtopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 to nie jest żaden szpan, pokazuję tylko to, że leje na kościół i wszystko co z nim związane. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Słuchaj szatanie jeden: http://www.youtube.com/watch?v=FjFM-tYjmEQ...player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=XlpiMYNPiAU...feature=related Topic: Jeździj na rowerze normalnym nawet bez towarzystwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Mylisz pojęcia. Jestem NIEWIERZĄCY, a nie satanistą, nie wieszam kotów i nie rysuję wszędzie pentagramów, po prostu nie toleruje działań kościoła i jestem jego przeciwnikiem, co chyba nie równa się byciem satanistą. @Topic, dzisiaj byłem na rowerku z kumplem, pogoda przepiękna, żyć nie umierać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 po prostu nie toleruje działań kościoła Bo Kościół w przeciwieństwie do dygnitarzy radzieckich skazuje miliony niewinnych ludzi na śmierć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Nie pochwalań działań przywódców komunistycznych, pochwalam tylko jego PODSTAWOWE założenia. A poza tym przez kościół też umierały miliony, między innymi przez świętą inkwizycje i inne takie, o tym się nie mówi co? Albo o tym że buduje się kolejny zasrany kościół bogato zdobiony, zamiast przekazać te pieniądze biednym? Państwo policyjnie, państwo wyznaniowe, masz tu wolność słowa, lecz uważaj na swą mowę. Ćśśśśś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 W czym podstawowe założenia Kościoła są gorsze od podstawowych założeń komunizmu? "kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa (?) podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2" (art. 256 § 1.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Komunizm nie jest totalitarny, tylko autorytarny, a to różnica(chodzi mi o polski komunizm) Widzę że zabrakło Ci argumentów cwaniaczku. Ale zmienię sygnaturkę, aby żaden pajac nie narobił mi kłopotów ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 A czy ten Twój polski komunizm ma w logo radzieckie symbole sierpa i młota, cwaniaczku? Ed: I tak, będę raportował wszystkie Twoje posty dopóki moderatorzy nie usuną tej sygnatury naruszającej regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 No komunizm ogółem ma chyba takowy symbol. Poza tym to chyba moja sprawa jakie mam poglądy? Niestety polskie prawo już tego zabrania, a podobno mamy tu wolność słowa, sumienia i wyznania? Nie można powiedzieć złego słowa o prezydencie, jeśli wyznajesz coś innego niż katolizm-fanatyzm, to jesteś nikim, nie możesz publicznie pokazywać swoich zamiłowań politycznych. Wszystko robota prawicy :] Również traktat lizboński który praktycznie pozbawił Polskę suwerenności, co jeszcze ciekawego nam zgotują :) Może godzinę policyjną? :lol: Śmiech na sali. @@ Moja sygnatura w żaden sposób nie narusza regulaminu, wymiary są zgodne, więc możesz mnie pocałować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 propagowanie komunizmu symbolem czerwonej gwiazdy oraz obrażanie uczuć religijnych Należy przestrzegać zasad ogólnie przyjętej NETYKIETY, a w szczególności dotyczących nakazu: Wykazywania się kulturą osobistą, Okazywania szacunku innym uczestnikom dyskusji, Pisania sensownych i rozbudowanych wypowiedzi, oraz zakazu: propagowania / poszukiwania treści nielegalnych oraz uznanych przez administrację za niepożądane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 sam masz obraźliwą treść w sygnaturze więc nie kozacz :] A ja nikogo nie obrażam, też mogę powiedzieć że nie podoba mi się Twoja sygnatura, ale centralnie mi ona zwisa. @@ Czerwonej? W którym miejscu ona jest czerwona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi