TeeGee Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 No więc, wraz z próbą przejścia na full-time indie, nabawiłem się wreszcie oficjalnej nazwy zespołu :D: Mamy też nową domenę: www.moacube.com Trzymajcie kciuki :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 No, no, jestem ciekaw co z tej nowej gry wyniknie, te grafiki są zaj*biste! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Dzięki. I dzięki za zmianę nazwy sekcji forum :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Mamy profil na Facebooku. Możecie dodawać ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Jest już finalna stronka Moa :). Piszcie jeśli znajdziecie jakieś błędy. www.moacube.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Taka trochę... skromna? Na forum brakuje działu o tej nowej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Skromna? Taka standardowa - przejrzysty blog bez zbędnych bajerów. Tak, forum w ogóle jest nieruszone jeszcze. Nawet na starym adresie siedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No tak, ale jakieś zaokrąglenia tej ramki z newsami czy coś... taka mało web2.0 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No to chyba dobrze :P. Stylistyka Web 2.0, z glossami, gradientami i embossami to już trochę nie te czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Mi sie ta strona podoba: nigdy nie llubilem zbytnio napakowanych smieci(typu nk.pl), tutaj jest w sam raz :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wrzuciłem muzyczkę z motywem głównym Cinders na stronkę: http://moacube.com/news/cinders-music/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Sorry, ze tutaj piszę, ale TeeGee mógłbyś chociaż jedną wiadomość ze skrzynki usunąć chciałbym PW wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Już. Chociaż ogólnie wolę maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Portal ShowMeTheGames zrobił z nami wywiad: http://www.showmethegames.com/moacube_interview.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Zmieniliśmy wygląd i adres naszego forum, tak żeby pasowało do reszty strony. http://moacube.com/forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 A ikonki for? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Też będą wymieniane (jest nawet napisane w announcemencie na forum), ale na razie nie mam siły i robię coś innego :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Trochę nowy linków: Ostatnio udało nam się wcisnąć na RockPaperShotgun i GameMakerBlog. Z kolei Infinite Ammo - indie studio z Kanady, założone przez jednego z twórców Aquarii - zrobiło ze mną ponad godzinny wywiad w swoim podcaście. Jak chcecie, to możecie obczaić i pośmiać się z mojego angielskiego ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Gratuluje dostania się na RPS :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Na netbookach ikonka promocyjna Magi wychodzi poza ekran i nie da się tego przesunąć (bo menu ma stałą pozycję). Ot taki tip :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Dzięki :). Masz rację - pokombinujemy tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Widzę niezłą promocję na MAGI :) Chyba się skuszę :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Dzięki :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Trochę danych z pierwszego miesiąca naszych sprzedaży: http://moacube.com/blog/some-moacube-sales-stats/ Wygląda na to, że od następnego projektu powinno nam starczyć na w miarę normalne życie. Jednocześnie to pewnie będzie najtrudniejszy projekt, bo będziemy musiali sobie poradzić bez oszczędności, żyjąc tylko ze sprzedaży Magi i Cinders. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 ładne statystyki myśle że dacie rade sie ustawić już dobrze po następnym projekcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziu Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Po tym co i jak robicie widać, że to Wasza pasja. Kto ma z robienia gier normalnie żyć jak nie właśnie tacy ludzie? Trzymam kciuki za powodzenie tej i kolejnych Waszych produkcji. Jestem pewny, że dacie radę! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dzięki, to bardzo miłe :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Cinders jako seksowna zła królowa w jednym z zakończeń. Każdy wariant każdego zakończenia w grze ma odpowiednią ilustrację w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Bardzo ładna kreska :) Po tym co i jak robicie widać, że to Wasza pasja. Kto ma z robienia gier normalnie żyć jak nie właśnie tacy ludzie? Trzymam kciuki za powodzenie tej i kolejnych Waszych produkcji. Jestem pewny, że dacie radę! Pozdro Popieram. Jak najbardziej popieram. MoaCube wg. mnie jest wzorem do naśladowania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Damn. Miałem to dać w temacie o Cinders, a dałem w MoaCube. Ech, nieważne. Tak czy inaczej - dzięki :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi