Roki Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Co zrobić jak w lapku przy włączaniu cały czas jest czarny ekran, nawet jak się już włączy. Wszystko inne się ładuje, widze po pasku dotykowym, touchpadzie, dźwiękach. Czy to spalenie karty graf. czy ekran? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Bardziej to wzkazuje na ekran nie zalałeś go czasem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ewentualnie czy masz ustawiony wyświetlanie na matrycę? Fervi PS. Podłącz Monitor i sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 18 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 odpal ubuntu live, albo jakieś inne distro z CD które nie wymaga instalacji i będziesz wiedział, czy to software czy hardware Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 @Roki też tak miałem, wystarczyło u mnie wyciągnąć baterie na kilka minut i potem działało :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Nie mam innego monitora, ale coś popróbuję. Z baterią próbowałem, nic nie dało. Co do ubuntu, trza przecież dać botowanie ze stacji dysków, a nie moge, bo nie widać ekranu bootowania :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Spróbuj zresetować Bios. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Fn + Przycisk z monitorkiem/monitorkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi