Morro Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 @up Pogrążaj się dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Nie ogarniam. Ilekroć czytam temat Lolika albo Alternative od razu mam uśmiech od ucha do ucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 @up Pogrążaj się dalej :) Kolejny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 mozg moze byc na poziomie? Pograzaj sie dalej. Co do palaczy, to uwazam ze sa nam, jako panstwu bardzo potrzebni. Dzialaja jak takie krowy, z ktorych dojone sa grube pieniadze, a one tylko puszczaja dymki i hasaja po zagrodzie. Jestescie ofiarami sprytnie przemyslanej akcji, mam nadzieje ze te wybory wygra partia poza sld, po, czy psl, to moze dzieki wam bedziemy mieli autostrady. ALBO WIECEJ ORLIKOW. Co do uzywek - jestem uzalezniony tylko od kofeiny. I niestety juz od dziecka zaczalem pic kawe/cappucino, bo jako 10-cio latek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 NAlogi sa po to zeby je rzucac. Sam jednak stwierdzilem ze przerzucenie sie z paczki dziennie na paczke tygodniowo puki co wystarczy, bo jednak lubie nadal sciagnac sobie chmurke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Nie ogarniam. Ilekroć czytam temat Lolika albo Alternative od razu mam uśmiech od ucha do ucha Ja też... ---------------------- @topic Ja tam nie palę (oczywiście), nie piję (oczywiście) ani nie ćpam (oczywiście). Mój jedyny nałóg to kompjuter :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 mozg moze byc na poziomie? Pograzaj sie dalej. Co do palaczy, to uwazam ze sa nam, jako panstwu bardzo potrzebni. Dzialaja jak takie krowy, z ktorych dojone sa grube pieniadze, a one tylko puszczaja dymki i hasaja po zagrodzie. Jestescie ofiarami sprytnie przemyslanej akcji, mam nadzieje ze te wybory wygra partia poza sld, po, czy psl, to moze dzieki wam bedziemy mieli autostrady. ALBO WIECEJ ORLIKOW. Co do uzywek - jestem uzalezniony tylko od kofeiny. I niestety juz od dziecka zaczalem pic kawe/cappucino, bo jako 10-cio latek. I jeszcze jeden... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 I jeszcze jeden... zachowujesz się dennie - deal with it inb4 i jeszcze jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Darlix, proszę Cię. Dostałeś już ode mnie blokadę na kilka dni miesiąc temu i nie nauczyło Cię to nic? Koniecznie chcesz kolejną? Zaprzestań procederu, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Widzę, że administracja się opierdziela. Jak ja bym zaczął kogoś wyzywać, miałbym blokadę z miejsca na 7 dni, ale z tego co widzę, większość robi co chce, komu chce i jak chce, bo rygor obejmuje określone osoby. Cya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 najpierw "mózg na poziomie 6-latka ^^". później "kolejny, jeszcze jeden ;)" (zauważcie - dalej pozytywne emotikony). a teraz poważny foch i odejście z gmclanu. ...lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Na szczęście na tym forum nie jestem adminem i nie muszę uspokajać. (a może jednak nie na szczęście :) ) Szkoda, że nie widzicie tej anarchii u mnie. ;) (i o jakim forum mowa :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Znajdź panie czystą marihuanę. Zwłaszcza u dilera, herp herp. Zasiej sobie. Tak sie sklada ze nasionka sa legalne i mozna kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Wcale nie odszedłem, po prostu zacznę się udzielać do ludzi na poziomie. Nie do bandy zagorzałych dzieciaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Nie do bandy zagorzałych dzieciaków. po czym wymazał sobie wiek z profilu weź się ogarnij, bo za rok lub dwa będziesz się wstydził tych postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Zasiej sobie. Tak sie sklada ze nasionka sa legalne i mozna kupic. Nasionka - tak Hodowla - nie. derp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Na podsumowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi