Pieter Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 But once you taste green you are higher then you've ever been tyle o tym gadasz a ciekawe czy w ogóle masz cos z tym wspólnego ;] psy, które głośno szczekają itd ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 nie troluj i nie podzegaj do klotni, Pieter. taka drobna rada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Pieter propa już dawno pokazywał zdjęcie jak palił mega-lolka ;D W avatarze nawet chyba miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 O Jezu, byłeś, czułeś, paliłeś z nim? Nie! To się nie wypowiadaj. Też mogę zrobić sobie blanta z majeranku. Ale nie wiem co tam propa ma. Moze miał prawdziwą maryhę, może nie. Nieistotne. A co do tematu, to bezsens. I pisze się Black Devil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 No akurat dla propy to ja bym wierzył.Zresztą nie ma co się kłócić z podstawówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 O Jezu, byłeś, czułeś, paliłeś z nim? Tak. I pisze się Black Devil. Takiś mocny w gębie? Napisz gdzie mieszkasz i się ustawimy na solo, cwaniaczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 podobno w tych lucky strike jedna paczka na iles tam miala blanta ( ale tylko dla zolnierzy w wietnamie ) tak mi sie obilo o uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Czekoladowe Blak Dewile ziom. Z początku czuć czekolady troche może i słodko na wargach, a 1cm przy filtrze to już zwykła szluga, chyba że się tak jakoś przyzwyczaja niwim. O Jezu, byłeś, czułeś, paliłeś z nim? Nie! To się nie wypowiadaj. Też mogę zrobić sobie blanta z majeranku. Ale nie wiem co tam propa ma. Moze miał prawdziwą maryhę, może nie. Nieistotne. A co do tematu, to bezsens. I pisze się Black Devil. Maryha jest do de. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 O Jezu, byłeś, czułeś, paliłeś z nim? Tak. Tak. +1 A co do tematu to fajki rzeczywiście śmierdzą, ale smak mają niedobry tylko zaraz po odpaleniu, potem są już bez smaku (chyba, że smakowe), a nie pali się dla smaku przecież. Osobiście palę paczkę na miesiąc, albo dwa, jak akurat mnie ochota najdzie, albo zły jestem. I dobrze mi z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 no ja tak samo, tylko że jak się z dziewczyną pokłócę to pali się częściej niż zwykle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Japan: W dupie. Wpadaj, zrobimy gównianą ustawkę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 @Japanstache, Darlix: Nie wiem czemu, ale jak słysze, że ktoś chce się bić etc. TO normalnie jestem taki podniecony :D Uwielbiam jak kolesie do siebie "fikają" :D Nagrajcie jakiś filmik, jak się bijecie czy coś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Uwielbiam jak kolesie do siebie "fikają" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 :D Ale nie no - powaga, chcecie się bić, czy coś ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Co masz na myśli mówiąc fikają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Nie wiem :P Może to, że do siebie pyskują ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Głupi jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Wiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 tyle o tym gadasz a ciekawe czy w ogóle masz cos z tym wspólnego ;] psy, które głośno szczekają itd ;) Czy tak znowu duzo gadam o tym? Staram sie ograniczac tak samo jak samo palenie ale stare nawyki wychodza bokiem czasem. A jesli chodzi ci o "higher then you ever been" to mam tak w tym momencie, i nie ma to nic wspolnego z zielskiem czy faza. Ale o tym nie szczekam :0 A co do fajek to i tak polskie sa duzo lepsze niz chocby ruskie czy afrykanskie. Z drugiej strony fajki sa nie po to zeby byly dobre w smaku :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Niestety darlix jest zbyt powazny na to forum. Ja mam w planie nie zapalić nigdy papierosa, a co do blanta - zaczekać do pelnoletności aby w razie co nie narazić rodziny. Ot moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Pierwszy papieros pamiętam, 5 lat, wziąłem do ręki, poparzyłem się (nawet nie "zaciągłem") i do tej pory nie biorę fajek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Niestety, Darlix jest debilem, lol. Po nicku widac. Ja kiedys wachalem tylko klej, bo koledzy experymentowali, a ja zawsze niedowierzalem. I dalej niedowierzam, do dzis wacham markery, klej do butow i inne, i jeszcze nigdy nic nie odczulem. A teraz wracam bic sie na noze z moim pluszowym misiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 tiaa.. ja tez mialem nigdy nie palic ;> dyskusje czas ukrocic. wkraczacie na wyzszy poziom debilizmu, wstyd za co po niektorych D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Lepiej "brać" coś naturalnego! Żadne fajki, zioła, i te pe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Powiem tylę: Dobranoc i słodkich snów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Czysta marihuana to chyba jedyne "naturalne" jak Ty to ująłeś. @video - Ciekawe jak by wyglądało na haju. Propa? Przetestujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 papierosy sa nieoplacalne, nawet jakies tanie po 5zl, co "lepszy" palacz potrafi wypalic taka w dzien, 5*30=150zl w tylek w miesiac, *12=1800zl w rok. Brawo! spaliles HTC desire! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Znajdź panie czystą marihuanę. Zwłaszcza u dilera, herp herp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 jestem. przynajmniej palenie mam już za sobą, bo jako gówniarz przesadziłem i 14 pod rząd spaliłem rodząc sobie do palenia uraz i pomimo swojego pociągu do używek z paleniem problemów mieć nie będę A teraz gówniarzem niby nie jesteś :) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 ...za naukę byś się wziął a nie za kolejne bicie rekordów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi