Adriann Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Gatunek: Platformówka/Zręcznościówka Opis:Duże zmiany...Gra ewoluowała w Coś zupełnie innego,będzie to zręcznościowy survival,będziemy musieli wytrwać jak najwięcej ataków bo potem zostać wpisanym na listę wyników..Zobaczycie sami jak to wyjdzie w praktyce. Gra inspirowana filmem 300 Autor: Adrian Marzec Screeny: Pierwsze Screeny,będę się starał nowe dodawać co kilka dni. http://www.gmclan.org/uploader/6054/screen1.png http://www.gmclan.org/uploader/6054/screen2.png https://gmclan.org/uploader/6054/screen3.png https://gmclan.org/uploader/6054/screen4.png http://www.gmclan.org/uploader/6054/screen5.png A teraz Coś aktualnego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 szczerze mówiąc, mało ciekawie się to prezentuje. już SMB z 1985 miało ciekawszy level design. nudny dizajn poziomów zabija każdą platformówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 czemu taką głupia nazwę dałeś? co to podziemia? weźcie w ogóle piszcie normalne nazwy a mnie jakieś żałosne odpowiedniki. a co do screenów to moga się podobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 A więc jednak będziesz robić z tym widokiem. Powodzenia :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Właśnie pracuję nad wyglądem,podeślę screena wieczorem. A co do nazwy to jak zwykle nie mam pomysłu,jeśli wy macie jakieś to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Właśnie pracuję nad wyglądem,podeślę screena wieczorem. A co do nazwy to jak zwykle nie mam pomysłu,jeśli wy macie jakieś to piszcie. na nic ci wygląd, jeśli będziesz miał takie nudne plansze jak to, co jest na screenach przedstaw jakieś ciekawsze fragmenty gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Jaklub,Zaufaj mi,gracz będzie zwracał głównie uwagę na animacje potworów których będzie duużo,a i nie będzie to nudne ze względu na różnorodność. Proszę,poprostu poczekaj na następny obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 fajna ta grafa w sumie bym zagral nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Po tytule wnioskował bym że to będzie kolejny sh*t ale po zobaczeniu skrinów zmieniłem zdanie . Poczekamy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Właśnie...tytuł,tu jest problem,pod tym względem nie byłem nigdy specjalnie twórczy,więc jestem otwarty na pomysły EDIT: Dodałem 2 nowe Screeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Zapowiada się fajnie,na pewno zagram. Chociaż mógłbyś jeszcze dodać huda. Na razie 5/5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Takie pierdoły dodam jak będzie silnik już gotowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 @up hud musi być raczej stworzony jeszcze przed silnikiem Edit : Dla mnie hud to część silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 @up zgadzam się No jak dla mnie hud to część silnika...to tylko moja opinia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Wytłumacz się ze swojej głupoty, BytX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ale o czym tu mówic.. Chodzi tylko o pasek życia i licznik punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopyciak Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 screeny wyglądają ciekawie. czekam na demko gry. powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Daj demko, czy cuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Spokojnie,dodam pierwszy gejmplej niedługo,tylko dokończę kilka rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Zrób ciekawsze mapy, bo platformówka ma to do siebie, że nie polega tylko na chodzeniu po prostej poziomej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 ja mogę zdzierżyć nawet i prostą poziomą, jeśli będzie mega epicki system walki z kombosami i przeskakiwaniem przeciwników zabijając ich w wymyślny sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Projekt jeszcze żyje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Tak tak,ale niusy będą najwcześniej koło soboty BTW: Co sądzicie? Widok w grze powinien być taki jak teraz czy taki jak w bijatykach ala little fighter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Widok powinien być ala SHANK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Widok powinien być ala SHANK +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 noo..nawet na próbę zrobiłem coś takiego kiedyś: http://www.gmclan.org/uploader/6054/screen6.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Podoba mi się styl graficzny ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Mała sugestia: miecz też mógłby być 'grubą kreską' zrobiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Wtedy gra straciła by cały klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi