Matthew Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 MusicMaster to gierka gdzie trzeba naciskać odpowiednie klawisze od "a" do "k" rozwalając klocki. Trudno to wytłumaczyć. W helpie wszytko znajdziecie. Komentujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Lepiej by było, gdybyś zamiast kolorów, użył nazw literowych dźwięków, jeśli nie wiesz o co mi chodzi spójrz: DO = C,RE = D,MI = E,FA = F,SOL = G,LA = A, SI = H,DO = C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Albo SI=B (wiecie, po angielsku :) ), bo niektórzy są przyzwyczajeni do takiego oznaczenia. Poza tym popraw grafiki w menu są słabe. Możnaby jeszcze wprowadzić drugi tryb: słyszysz dźwięki i starasz się wcisnąć odpowiedni klawisz. Z czasem dźwięki pojawiałyby się coraz to szybciej, aż do przyciśnięcia przez gracza kilku złych klawiszy pod rząd. Albo coś w ten deseń. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Przy grafice się starałem. A nazw literowych nie będę robił, chociaż tak, mogę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Si to nie jest B po angielsku, tylko B to jest H z bemolem (zapewne nie wiecie o co mi chodzi) Tak wygląda H A tak wygląda H z bemolem, czyli B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Si oznacza się po angielsku (lub amerykańsku :P) jako B. U nas jako H. Masz rację, że w polsce B to H z bemolem (czyli dźwięk o pół tonu niższy). A nazw literowych nie będę robił, chociaż tak, mogę zrobić To w końcu będziesz robił, czy nie? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Rety, skąd Wy się tak znacie na nutach? 0o Ja w szkole na muzyce zawsze przysypiałem, z resztą jak prawie cała klasa... ;p A program ciekawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 ciekawe ale trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Chodziłem do szkoły muzycznej, ale teraz już nie, i raczej już bym nie poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi