CoolMan035 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Witam,to mój pierwszy post! Wiem,że to jest do niczego ale może się kiedyś przyda. Ktoś mógłby dać linka do pobrania? Na stronie tego programu znalazłem tylko patche <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 To chyba nie ten program misiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolMan035 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Wiesz gnysek,bardzo mi to pomogło (w sensie ironicznym) -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 http://www.pobieralnia.pl/plik-5458--the-3d-gamemaker.html ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolMan035 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Elevator podałeś mi link do pobrania patcha <_< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Ale to nie jest strona o tym programie, więc wybacz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolMan035 Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 No cóż,trza się objeść bez niego.Dziękuje wszystkim za pomoc :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Nie znajdziesz tego programu na necie, bo kosztuje 30zł (w Empiku kiedyś był) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Nie znajdziesz tego programu na necie, bo kosztuje 30zł (w Empiku kiedyś był) Fervi i tak jest do dupy, więc nie warto go nawet piracić wiem co mówię, 8 lat temu kupiłem to coś to, że nazwa gmclan nie pochodzi od tego, zostało już napisane przez gnyska, więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 a tak w ogl to zly dział IMO :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Da się go pobrać bez problemu, ale po prostu nie ma sensu... Ten program to badziewie jakich nie było. Lepsze gry zrobisz w zwykłym GM XD. https://gmclan.org/up2477_4_game_maker_3d.html Tutaj masz parę próbek gier z The 3d game maker , które ja kiedyś(dawno temu) zrobiłem. ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi