bertex 123 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Poszukuję animatora bądż kogoś kto będzie chciał ze mną grę mam już prawie cały świat gry tylko mi postacie zostały. gra 3d. dokładna animacja to yoshi ten zielony dinozaur znany między z mario i ze swoich przygód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Poszukuję animatora bądż kogoś kto będzie chciał ze mną grę. Ah, ta dzisiejsza młodzież. Kiedyś chciało się mieć z kimś dzieci, dzisiaj gry... Gdyby z J. Polskiego był robiony test FC, to 80% Polaków by oblało :D Jak już chcesz o coś prosić, to chociaż zbuduj poprawnie zdanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 80% Polaków poniżej 14 roku życia, bo chyba tę grupę reprezentuje ten tutaj element. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Och, wielu Polaków powyżej tej granicy też nie błyszczy ortografią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Ah, ta dzisiejsza młodzież. Kiedyś chciało się mieć z kimś dzieci, dzisiaj gry... zgon... umarłem na śmierć. większość osób na gmclanie jest niepoprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Taa..co ty nie pofierz A właściwie to o co mu chodzi,chcę grafikę czy co..bo jakoś nie rozumiałem PS:I chyba nie ten dział.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 zgon... umarłem na śmierć. Tu z kolei ja zaliczyłem zgona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi