I am Lord Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Jest bug z znikającymi itemami jak znikają to odtwarza się dźwięk jak by ktoś ten item wziął. Oraz małe usprawnienie itemy nie powinny znikać blisko gracza gdy gracz je widzi. Miałem 2 razy taką sytuację że widzę armor i chcę go podnieść a ten mi zniknął przed nosem. Edit: strasznie to irytujące apteczki też tak mi znikły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Jest bug z znikającymi itemami jak znikają to odtwarza się dźwięk jak by ktoś ten item wziął. Oraz małe usprawnienie itemy nie powinny znikać blisko gracza. Miałem 2 razy taką sytuację że widzę armor i chcę go podnieść a ten mi zniknął przed nosem. Wiem, wiem, wczoraj z Darkiem też to zauważyliśmy :) BTW: Musze napisać autoupdater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Haha, jak skończę mój, to mogę Ci go zarzucić, powinien być teoretycznie kompatybilny z każdą grą. W sumie dzisiaj chyba nad nim posiedzę, jutro mam wolny dzień to bym posiedział wtedy nad samą Almorą bez dłubania przy C#. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Tylko że ja potrzebuję na gwałt, nowa wersja tuż tuż :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Obecna wersja niestety ściąga zawsze przy odpalaniu pliki, nawet jak wersje są te same... więc albo napisz coś sam, albo poczekaj do jutra rana :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Borek coś z granatami nie tak. U clienta wybuchają podwójnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 JEszcze jedno mnie naszlo. Fajnie jakby w PvP zabijanie obcych nie nabijalo fragow. Bo takto w zasadzie nieraz gracz ktory dostaje w dupe od innych graczy wygrywa bo wykosil paru obcych. Chociaz jak narazie to w zasadzie i tak coop mi sie duzo bardziej od pvp podoba edit. A leczenie jest teraz jak najbardziej w porzadku :) Wczesniej sie nie znalem, nie umialem i marudzilem :) edit 2. Borek napewno grales albo widziales alien vs predator. Pamietasz tamto pikanie radaru? jeden glupi charakterystyczny sampel a to on wzbudzal cala trwoge w tej grze :) Prosba dodaj takie np zwiadowcy ja ten wielki kloc sie w poblizu znajduje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 A może by tak wprowadzić głosowanie na tryb w następnej rundzie? Bo po co grać pvp skoro wszystkim bardziej coop się podoba, a tak jakby się znudził to gracze mogą zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 A może by tak wprowadzić głosowanie na tryb w następnej rundzie? Bo po co grać pvp skoro wszystkim bardziej coop się podoba, a tak jakby się znudził to gracze mogą zmienić. Dobrze że przypomniałeś :) To już wcześniej miało być, jeszcze przed tą długą przerwą w wypuszczaniu kolejno wersji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Podesłałem Ci updater, będzie można z niego korzystać w nowych wersjach (zrób paczkę z zasobami których nie będziesz aktualizował i z updaterem, resztę dociągnie przy odpalaniu). W sumie teraz na to wpadłem, ale jak dobrze się plik konfiguracji napisze, to jego też można zaktualizować w ten sposób :D No i w sumie przerabiając XML zadziała do każdej gry, nie tylko z GS. A jak nie, to będzie okazja ustrojstwo przetestować przy okazji Almory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Podesłałem Ci updater, będzie można z niego korzystać w nowych wersjach (zrób paczkę z zasobami których nie będziesz aktualizował i z updaterem, resztę dociągnie przy odpalaniu). W sumie teraz na to wpadłem, ale jak dobrze się plik konfiguracji napisze, to jego też można zaktualizować w ten sposób :D No i w sumie przerabiając XML zadziała do każdej gry, nie tylko z GS. A jak nie, to będzie okazja ustrojstwo przetestować przy okazji Almory... Ten udpater tworzy katalogi? EDIT: Dobra, w sumie to kończę już Alienowski updater, także ten na spokojnie skończ i wykorzystaj w Almorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi