MXQ Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Według Was, jak najszybciej zarobić pieniądze? Oczywiście nie pisać mi o sprzedawaniu sie na rondzie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Sprzedawanie marychy - ale to chyba nielegalne Być może idź na politykę, dłubiesz w nosie i masz te drobne 10k Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Sprzedawanie marychy jest opłacalne tylko jak sam hodujesz, a to się wiąże z dużym ryzykiem i kosztami na utrzymanie hodowli i ukrycie jej. Nie polecam. Najszybciej to będzie kogoś okraść, ale jeśli chcesz coś zrobić legalnie - szukaj pracy, nie ma żadnego magicznego sposobu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Sprzedawanie marychy jest opłacalne tylko jak sam hodujesz, a to się wiąże z dużym ryzykiem i kosztami na utrzymanie hodowli i ukrycie jej. Nie polecam. Zapomniałes wspomnieć że zbyt niskie ceny przy zbyt dużym popycie to zwrócenie na siebie uwagi mafii. A tak poza tym zgadzam się z powyższym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 :) ostatnio dużo osób rabuje banki i nieźle na tym wychodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 spróbuj sposób "Na wnuczka" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Sprzedaj wszystko co ci niepotrzebne - gry, sprzęt, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Sprzedaj nerke i płaty wątroby :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Sprzedawanie marychy jest opłacalne tylko jak sam hodujesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zależy w czym jesteś dobry mój drogi. Ja ostatnio sprzedaję moje umiejętności - udzielam korepetycji, przygotowuję do matury, piszę projekty na zaliczenia, naprawiam sprzęt, piszę programy i strony, teraz staram się o pracę jako administrator serwisu internetowego. Jak już czymś się interesujesz to fajnie mieć z tego trochę grosza. Jeśli zależy Ci na szybkim dochodzie to po prostu realizuj dużo małych zleceń. W ciągu tygodnia można dorobić się kilku setek jeśli wiesz gdzie szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Sprzedaj mieszkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Sprzedaj auto rodziców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Skręcaj długopisy. A tak na serio, to prywatna działalność, ale do tego trzeba mieć łeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Posprzedawaj sobie stare podręczniki szkolne, o ile takowe posiadasz ;p . Albo coś musisz posprzedawać, albo jakieś zlecenia, nie zrobisz nagle znikąd kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja się wyzbyłem nałogu picia coli i jedzenia snickersów i wszystkie drobne odkładam do skarbonki. Pieniądze od dziadków albo jakieś reszty z zakupów - to samo. W ciągu tygodnia uzbierałem ~60 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 1. Za wygraną w "Mam talent" zgarniesz 300k, za drugie miejsce 100k 2. Pobij rekord guinessa, dostaniesz honorarium 3. Wepchaj się z czymś do tv, też coś dostaniesz 4. Jeśli znasz się na sporcie to obstaw sobie coś w zakładzie bukmacherskim 5. SPORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Widzę, że pieniądze są wysoko postawione w Twojej hierarchii wartości... ;] Kupa z tego będzie :) Polecam pracę w sezonie na zmywaku w jakimś turystycznym mieście, pracujesz po 18h z płacą 4/5zł na godzinę ;O Jak będziesz miał szczęście to Ci wypłacą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 31 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Weź papier, pomaluj na zielono, naskrob na nim "200 zł". Poszukaj w banku kasjerki ze słabym wzrokiem - może się nabierze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Weź papier, pomaluj na zielono, naskrob na nim "200 zł". Poszukaj w banku kasjerki ze słabym wzrokiem - może się nabierze! Weź, jak w gimnazjum byłem to znajomi z klasy na domowym sprzęcie skserowali banknoty 10 i 20 złotowe na zwykłym papierze i zapłacili nimi w kilku miejscach. Dopiero w sklepiku szkolnym kobieta przypadkiem zobaczyła, że są te same numery. I policja w szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi