Rokulcia Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Temat: Najlepsza gra turowa Zasady: - Musi to być gra turowa - Maksymalny rozmiar gry to 25MB - Gra musi być osadzona w średniowieczu lub fantasy - Nieoddanie pracy w terminie jest jednoznaczne z porażką uczestnika - Praca musi być stworzona specjalnie na potrzeby konkursu lub pojedynku. Niedostosowanie się grozi dyskwalifikacją - Praca nie może zawierać treści obraźliwych dla innych użytkowników - Grafika może mieć rzut izometryczny lub nie - Grafika może być wykonana przez siebie lub kogoś innego specjalnie na potrzeby tej gry - Gra może być wykonana w 2D lub 3D - Prace należy wysyłać do mnie na e-mail Rokulcia132@gmail.com Zakończenie: 12 marca 2011 o 12:00 Ocenia/ją: Rokulcia,Morti,Adriann Zgoda od: gnysek Ocenianie: 1. Pomysłowość - 1-5 pkt 2. Grafika - 0-6 pkt 3. ,,Coś od siebie,, - 1-4 pkt ,,Coś od siebie,, czyli że da się coś takiego czego nie ma w innych grach turowych lub spotykane bardzo często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Myślę że troszkę za mało czasu jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Widzę jury w pełnym składzie. Bez nagrody żadnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 No za mało czasu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Dobra zwiększyłem czas,a z nagrodą się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 do d.. taki konkurs :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Proponuję ustalić zasady dot. programu i grafiki, a także nagrodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Proponuję ustalić zasady dot. programu i grafiki, a także nagrodę. Zasady dotyczące programu i grafiki są, jeśli będzie nagroda to raczej niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 - Grafika może mieć rzut izometryczny lub nie dużo z tego wynika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Rokulcia jak znajdę czas to pomogę ci skołować nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 aha czyli grafiki nie muszą być autorskie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 1. Pomysłowość - 1-5 pkt 2. Grafika - 0-6 pkt 3. Możliwość rekrutacji - 1-3 pkt 4. ,,Coś od siebie,, - 1 pkt wyjaśnij. No i grafika najważniejsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 aha czyli grafiki nie muszą być autorskie? Nic niema w regulaminie że muszą być, więc raczej nie muszą być CYTAT 1. Pomysłowość - 1-5 pkt 2. Grafika - 0-6 pkt 3. Możliwość rekrutacji - 1-3 pkt 4. ,,Coś od siebie,, - 1 pkt wyjaśnij. No i grafika najważniejsza smile.gif No to raczej chodzi o to żeby nie było tylko jeden room bitwy ale tak jak heroes można w zamku rekrutować ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 No to imo debilne z tym rekrutowaniem ._. Każda gra będzie taka sama wtedy lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 właśnie usuńce te rekrutacje bo gry będą podobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 No ja też bym był za tym by usunąć rekrutację. A ,,Coś od siebie,, zwiększyć ilość punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Dobra, a co do grafiki muszą być własne lub narysowane przez kogoś innego specjalnie na potrzeby gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 @up kurde a już zacząłem robić grę i wykorzystywać grafiki z innej gry na przyszłość najpierw ustalcie ostateczny regulamin a potem ogłaszajcie konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Rokulcia może jednak nie muszą być autorskie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ehh...dobra,mogą być z czegokolwiek grafy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 To może ktoś wyśle jakąś grę :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 To może ktoś wyśle jakąś grę :w00t2: nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No please :P Pierwszy raz jestem w jury :) Dajcie przynajmniej obojętnie co please Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 ja dam ale jeszcze mam czas, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Zastanawiam się? brać udział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Zastanawiam się? brać udział? Nie zastanawiasz się, co do brania udziału to nie mam zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Tak,jeśli ktoś przesłał pracę(w co wątpię :( ) proszę o przesłanie jeszcze raz, gdyż poczta mi się usunęły mi się wszystkie wiadomości. No i oczywiście zapraszam do konkursu :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Pewnie jakiś zły hacker z gmclanu był zazdrosny o twój konkurs i wykasował ci wszystkie wiadomości abyś był skazany na porażkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 nieeeeee musiałem błyskawicznie oczyścić e-mail :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 pls wydłużcie czas bo pewno i tak nikt nic nie wrzucił a ja niespodziewanie musiałem wyjechać i ledwo jakiś net znalazłem więc nie mogłem wrzucić swojej gierki nie bedzie mnie do 27.02.11 (niedziela) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi