Muchaszewski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam. Mam pytanie jak w temacie. Co zrobić aby program automatycznie nacisną prawy przycisk myszki. Jeśli w ogóle się tak da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Program działa jakoś w tle, zy ma ci menu kontekstowe wyświetlić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 jeśli chodzi o GM, to można zasymulować wciśnięcie (ale tylko w grze, nie w systemie) poprzez event_perform Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jeśli w systemie to jakiś dll: http://www.gmtoolbox.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Właśnie interesuje mnie aby zminimalizował grę/program poprzez naciśnięcie LPM i zaznaczenie odpowiedniej części pulpitu. Żadnego DLL na tej stronie nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Można napisać takiego dll'a w C++. Chociaż już próbowałem i mi nie wychodziło (ale to ze względu na g*****e IDE, czyli Dev-Cpp). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchaszewski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 A może w win XP jest taka opcja która pozwoli na zamienienie LPM na na przykład Enter. Coś mi się wydaje że gdzieś kiedyś coś takiego widziałem ale teraz znaleźć nie mogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Jak wejdziesz w panelu sterowania w opcje myszy, to gdzieś na którejś zakładce można ustawić możliwość kontroli myszki za pomocą klawiatury numerycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi