LolikZabijaka Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Widzę że wielu z was ma zmienione nazwy rangi. Jak to zrobiliście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 PW Do Admina, może się zgodzi -> dostajesz :P Chyba o to Ci chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Od bodajże 1000 postów można samemu sobie zmieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 to trzeba szybko nabić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Grudnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja Ci zaraz ponabijam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Post nr. 990 xD Ja napisałem do YXE i mam zmienioną ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ja Ci zaraz ponabijam! grozisz mi ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Daj mu tak rangę: "Grozisz mi?" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 10 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 A to da się zmieniac rangę? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 A to da się zmieniac rangę? o.O Hakujesz gmclan i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi