sebus900 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 SIEMA!!!Zrobiłem gre i chciałbym ja Wam zaprezentować.Robiłem ją 3dni.Z game makerem zapoznałęm sie ok 4 dni temu pierwszy raz mam do czynienia z robieniem gier.A wcześniej się nie zajmowałem niczym podobnym.Ale dzięki Waszemu forum, i dzieki Wam, podjąłem zaczęcie gry.Bardzo mi pomogliście odpisując na moje posty:D Tak więc zapoznajcie się z moją grą:) prosze o opinie:) PS.gra sie dlugo wczytuje, poniewaz dałEm 2 muzyki w formacie mp3 (na poczatku w menu i na koncu) tak mi sie zdaje ze przez to sie tak dlugo wczytuje:) ale nic poczekajcie cierpliwie i zobaczcie co stworzylem. mozecie wysluchac muzyki:)do konca:D bo fajna:) ale koniec gadania macie link: http://www.speedyshare.com/861179202.html prosze:D To zielone to po polsku? :D Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Sebuś... przecież to zwykły pacman z niemieckim techno w tle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Hyh, 11MB jak na pacmana to troszke duzo :] Ale jak na pierwsza gre... Nawet, nawet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Dobrze robi, zaczyna naukę GMa od klonowania popularnych gier. :) I mam nadzieje że to nie jest przerobiony przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebus900 Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 to nie jest pzrerobiony przyklad wszystko robilem sam. tylko z przykladow mam sprity, muzyka moja, a wzorowalem sie na grach typu skarby misia, artykuly o menu ale sam go zrobilem, no ityle... w 100% sam ja zrobilem nikt mi nei pomagal nie robil czegos za mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Spodziewałem się roche czegoś lepszego, ale jak na kogoś kto ma gamemakera od 4 dzni, nie jest tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilek Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Przed chwilą przeszedłem :) Coprawda nie jestem fanem muzyki techno. Ale miło sie grało :) Szkoda, że nie było żyć... było by troche trudniejsze. Ale levele urozmaicone, ciekawe konstrukcje z 'murków'. Ech grafika :).... Szczerze? Grafika nie podobała mi się :P Ocena: Grywalność: 7/10 Dźwięki Muzyka: 5/10 grafika: 2/10 Plusy: - Konstrukcja leveli - Zróznicowana muzyka - Grywalność Minusy: - Grafika - Brak efektów dźwiękowych - Jesteś nieśmiertelny - Troche krótka Ogólnie: 5+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 I mam nadzieje że to nie jest przerobiony przykład. Coś mi sie zdaje, że tak. Co do gry to niezła na początek. PS. Cała gra warzy pewnie 400 kB, reszta to muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Gra jest słabiutka. Daleko jej jeszcze do takich hitów jak world of warcraft, black & white czy też Cairo 3. Nie miej jednak zyskał jakies tam doświadczenie i niech się uczy chłopak.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 world of warcraft, black & white + czy też Cairo 3 To razem? :huh: Nie ta liga. Jak na początkującego to dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Jak na pierwszą grę to dobrze, skoro twierdzisz ze ją sam robiłeś nie pomagając sobie niczym to opanowałeś podstawy. Ale pamiętaj że rozmiar gry do tych "podstaw" również należy. Im mniejszy tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 @Bigshark (...) jak world of warcraft, black & white czy też Cairo 3 (...) Jak smiesz porownywac takie masowe produkcje z twoim cairo o.O? @topic Gra fajna :] Tylko wydaje sie ze to pimped przyklad, bo grafika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 A ja wam powiem żebyście sobie dali siana i nie odpowiadali na prowokacje bigsharka. Zaczyna się to robić żałosne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Tak samo ja moge porownac Diablo 2 z Bouncy 2. Albo GTA 2 z Xambii o.O Przy okazji Niedlugo demo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Stig, nie łapiesz? Big chce Cię sprowokować, żebyś zaczął się kłócić i dostał warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 @Stig: Zapamiętaj te dwa obrazki: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 He he, dobre zestawienie BP =D Stig, zerknij też do mojej sgnaturki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Ok, to koniec offtopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 baaardzo słaba gra. Po taaaakim rozmiarze spodziewalem sie czegoś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi