neros Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Cześć, mam do Was takie pytanko, czy wolicie gdy w grze są napisy i dialogi polskie, czy angielskie? Chodzi nie tylko o dialogi "pisane" ale też "mówione" czyli nagrywane mikrofonem, tak dla pewności pisze :mellow: ps: Jeśli był taki temat to sorry ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja osobiście wolę polskie dialogi i napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Angielskie, ale nie jeśli ty je będziesz pisał/nagrywał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mi to wsio ryba, ważne by dialogi były oryginalne, czyli jeżeli Ty tworzysz grę i nagrywasz polskie dialogi -> to mają być polskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Angielskie, ale nie jeśli ty je będziesz pisał/nagrywał ;) #!/bin/bash echo "ANtY\n" > ~/assholes; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Bagno: ban na 3 dni za złamanie punktu regulaminu: "nakaz pisania sensownych i rozbudowanych wypowiedzi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 bagno proszę, nie widziałem już dawno bardziej nerdowskiego zagrania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Proste: na polskich stronach po polsku, na angielskich po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 W grach lubię Polski dubbing bez napisów, albo angielski dubbing bez napisów. Napisy to ja toleruje tylko jako takie easter eggi (jak np. napisy na ścianach w Left 4 Dead 2) lub elementy otoczenia.* *-Wyjątek Max Payne(również 2) gdzie cut-scenki to komiksy z napisami POL/ENG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 angielskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 5 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Lepiej już polskie, lepiej to, niż gdybyś miał zamordować język Szekspira... No chyba, że władasz angielskim w stopniu mistrzowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 A czy on coś mówił, że to jego dialogi :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 skoro zastanawia się czy dać napisy czy głos, to raczej będzie współtworzył tekst/nagranie. Ja bym był za tekstem pisanym, chyba że masz dobrych lektorów, takich jak ma Osiem's Team Studio Games hehe. @BAGNO: jezu, żal nerda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ale on pyta o język, nie o to czy głos czy napisy xD . Albo sam się już zgubiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 idealne rozwiązanie: Kwestie mówione - najlepiej w języku postaci, która je wymawia. Wspaniale buduje klimat. Do tego napisy w języku wybranym przez gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Albo niech będzie wszystko tak jak pisze Japanstache, ale napisy to niech się drukują wielkimi bukwami. Wtedy tylko założyć fabrykę atramentu i papieru do drukarek i kasy po dziurki we włosach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 @up: spam ban na 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja tam wolę polskie napisy i teksty, ale bez żadnych takich oszukaństw że walniesz jakieś angielskiego słówko, dla mnie takie coś jest co najmniej do dupy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 @up Jak pani Krupa ^_^ W sumie dobrym rozwiązaniem jest też wybór języka, dobrym, ale trzeba się narobić troszeczkę więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi