IamTheLaw Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 zwykle tak robie. o ile nowy uzytkownik nie jest po prostu nowym kontem zbanowanego usera, wtedy traktuje go w pelni jak tamto konto No chyba że tak, bo stary zbanowany user wie już co sie dzieje na stronie i czego ma nie robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Przecież Ranmus wie, że mam dwa konta :ranmus:Myślisz, że pamiętam czy masz 2 czy 5 kont? Mam ważniejsze sprawy na głowie. :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Myślisz, że pamiętam czy masz 2 czy 5 kont? Mam ważniejsze sprawy na głowie. :borek: Gdybym się nie bał o moją głowę :borek: to bym spytał jakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Przyjedź do Szczecina i upij mnie, a wszystko będzie Ci znane. :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Przyjedź do Szczecina i upij mnie, a wszystko będzie Ci znane. :ranmus: W sumie do Szczecina tak daleko nie mam :D Ale to 4 miesiące jeszcze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zaostrzony rygor zaostrzonym rygorem, ale jak zraportowałem jakiegoś doublepostera to po prostu żeście jego posty zlepili. Płakam. Edit: Moja sygnatura to już zupełnie inna sprawa... : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Od jednego doubleposta jeszcze nikt nie umarł. Co innego jakby ktoś to robił notorycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Przyznajcie, że rygoru już nie ma i tyle ;-) . Większe wykroczenia od doublepostów były ignorowane, więc nie wierzę, że on wciąż jest :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jest, po prostu sytuacja się poprawiła. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 dokladnie - sytuacja sie poprawila, nie potrzeba sie afiszowac z rygorem na razie. to taki uklon w Wasza strone za to ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 ...a był jakiś rygor? Ja nic nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 no widzicie, tak sprawnie przeszedł, że niektórzy nawet go nie zauważyli - tylko pogratulować redakcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jesteście tak daremni, że AŻ śmieszni :D nie mam w tej chwili czasu pastwić się nad Wami. Dzieci nie rozumieją, że można czasem nie nerdzić 24/h :0 ale tego też od nich nie wymagamy ;] po prostu rygor był przez tydzień i tyle. piszę tutaj żeby nie zaśmiecać tematu Mazzira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Swoją drogą, osoba może być daremna? Bo jakoś tak głupio brzmi :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jaklub: Skoro tak twierdzisz, Żuczku ;) Osiem: a może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 To jak będzie, Psik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ale macie problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 26 Listopada 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Jak się do Valhalli zagląda raz na dwa lata to się tak mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi