Adriann Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ale ja to mówiłem szczerze,nie nabijam się EDIT:Za co ten raport:< nie rozumiem tego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Adrian uważaj bo Psychix nie rzuca słów na wiatr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Jam ci on. :ranmus: No wiesz co? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Trolle mają fajny nawyk, zbanujesz jednego a pozostałe wypełzają ze swoich kryjówek żeby popatrzyć co się dzieje i o dziwo też dostają bana xD Jak ktoś się zachowuje jak należy to jego ten rygor nie irytuje/nie wkurza. Proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Zią, tacy jak ja czy nikas chcemy przeczekać ten czas w maskach z namalowanymi twarzami normalnych i ogarniających ludzi. Nigdy nie wiesz, kto siedzi po 2 stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Hah...może i tak..byleby tylko GMclan nie zamienił się w drugą koree północną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Czekajmy aż wikileaks opublikuje tajną korespondencję adminów GMClanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 hyhyhy, dobra, to sie dzisiaj posmialismy wystarczajaco, a teraz pilnujcie swoich wypowiedzi, wkracza noc a z nia zly psys do akcji eksterminacji "za byle co" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Chce zostać przez Ciebie wyeksterminowany. Nocą. Za byle co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 niet, jestes chroniony ukladami i mandatem poselskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Taa..ale tacy jak ja mają przesrane:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Wiem zróbmy na Gmclanie ciszę nocną ,czyli nikt nie będzie mógł pisać po 22! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Jak dla mnie, to jest ok. Czyli nie tylko mnie denerwują te trollerskie wypowiedzi, pojawiające się na forum. Dobrze, że tak jest. Małe odkurzanie się przyda. Jak to będzie działać przez dłuższy czas, to każdy z nas pewnie zauważy, ile się tu zmieniło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Władca GMClanu: Powrót komuny. Chociaż tak zaostrzonego regulaminu chyba nigdy nie było :P A troszkę tu jestem. Widzicie Administratorzy - nie interesowały was losy GMC to teraz macie syf :P Może ten rygor na dobre wyjdzie GMClanowi? Na pewno zyski Ranmusa spadną :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 internet, a właściwie jego użytkownicy zmieniają się, dlatego syf zrobił się praktycznie sam, a Ranmus nic nie zyskuje na gmclanie, tylko traci a, zapomniałem dodać, że teraz powinno być lepiej, chociaż przez moment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Zasadniczo tak, ale pewnie hostuje inne strony; przecież nie dokładałby raczej ze swojej kieszeni na utrzymanie GMClanu ... Pozatym ma reklamy Google'a, może akurat z nich styka mu na serwer? :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 29 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 zdziwiłbyś się jak na was traci, wy niewdzięcznicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 zdziwiłbyś się jak na was traci, wy niewdzięcznicy. jakie "wy"? ja jestem świadomy, że traci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik97 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Ciekawy jestem ile już banów poszło w ruch. Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie ich statystycznie mniej. Logiczne, że będzie mniej. W końcu wszyscy słabi odpadną i nie będzie kogo banować, a na GMclanie pozostanie tylko elita tych, którzy traktują to forum poważnie :]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 Logiczne, że będzie mniej. W końcu wszyscy słabi odpadną i nie będzie kogo banować, a na GMclanie pozostanie tylko elita tych, którzy traktują to forum poważnie emot11.gif. To chyba poważnie bede musiał się sam zbanować ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 ΨΧΞ Tak w ogóle to poco założyłeś ten temat. Żeby ludzi banować?? ;P Nie lepiej byłoby założyć temat i go zamknąć albo w ogóle go nie zakładać?? Nie zdziwił bym się jak by ktoś z userów założył podobne forum/stronkę tak jak ktoś już ostatnio pisał. Daj już se spokój z tymi banami, co tak wielkiego osiągniesz?? (raczej stracisz:P ) Arkarius Niby z jakiej racji od 16+ rejestracja, jest tu wiele osób którzy mają poniżej a nie są noobami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 @matik97 Heh... Ta "elita" to m/w 10 userów :] A pamiętaj, że do "słabych" łapią sie wszyscy, ktorzy nie umieja nic w GM'ie 8} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Tak w ogóle to poco założyłeś ten temat. Żeby ludzi banować?? ;P tak. Nie lepiej byłoby założyć temat i go zamknąć albo w ogóle go nie zakładać?? nie. to ma swój cel. Nie zdziwił bym się jak by ktoś z userów założył podobne forum/stronkę tak jak ktoś już ostatnio pisał. jak napisałem wcześniej: śmiało, tylko dajcie znać - wezmę popcorn, colę i będę oglądał te śmieszne show jak Was będą trolić i zasypywać spamem :ranmus: sami po tygodniu wymiękniecie :borek: Daj już se spokój z tymi banami, co tak wielkiego osiągniesz?? (raczej stracisz:P ) jakość na forum. pozbędę się idiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Powiedz tylko czy jestem na twojej czarnej liście,czy jestem jednym z tych którzy ostaną zagazowani w bunkrach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 sprawdź na WikiLeaks. Serio: nie mam czarnej listy. Żuczki lecą na odstrzał dynamicznie. a nie, chwileczkę, smo na niej jest. Za całokształt twórczości w przeciągu ostatniego miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie lepiej byłoby założyć temat i go zamknąć albo w ogóle go nie zakładać?? nie. to ma swój cel. Ta... Banowanie ludzi. Nie zdziwił bym się jak by ktoś z userów założył podobne forum/stronkę tak jak ktoś już ostatnio pisał.jak napisałem wcześniej: śmiało, tylko dajcie znać - wezmę popcorn, colę i będę oglądał te śmieszne show jak Was będą trolić i zasypywać spamem emot_ranmus.png sami po tygodniu wymiękniecie emot_borek.png Jeszcze się zdziwisz... Znając życie pewnie bana za takie wypowiedzi dostane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 smo na niej jest. Niedobry ΨΧΞ :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Morti, niestety, ale PsychiX ma trochę racji. Przez całą moją kadencję pojawiały się wielokrotnie próby stworzenia alternatywnego portalu, niej lub bardziej poważne - wszystkie skończyły się fiaskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ta... Banowanie ludzi. bingo. bierzcie z niego przykład, jeden z najbystrzejszych tutaj :) Jeszcze się zdziwisz... chcecie to pomogę Wam nawet pozycjonować te forum, ale pewna zorganizowana grupa społeczna zwana Hordą Aury Lenina Patrona znajdzie Was i beze mnie, a i tak będę miał ubaw :D Znając życie pewnie bana za takie wypowiedzi dostane... na życzenie też można dostać, powiedz tylko na przyszłość na ile chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Tymon No dobra ale żeby dawać od razu bany za nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi