kamil95 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Tytuł: Nie ma Jeszcze Gatunek: Platformówka - Bijatyka Opis: I oto chodzi! Nie mam fabuły i prosze was o napisanie do mnie na PM a będziecie w TWÓRCACH GRY. Póki co chodzimy bijemy sie i mamy władanie nad żywiołami np: ogień woda lód Powietrze ( Wiater ). Mam już AI wroga potrafi on skakać, atakować i walczyć. Jest wiele opcij Combo np: Mieszając Wode i Ogień powstaje dym który dusi przeciwnika. Można taż Zrobić np: cios Ręką + Noga = Cios z Pół-obrotu jest wiele kombinacji. Szukam przedewszytkim grafika. Autorzy: Programowanie: Ja, Kevin Fabuła: Nie ma ]Grafika:Ja Kevin Muzyka:Ja, Kevin Screeny: http://www.gmclan.org/up6984.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Sam jesteś Wiater cedrisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 @up: W niektórych częściach Polski "Wiater" jest gwarowym określeniem wiatru. Ja nie rozumiem, jak wy się czepiacie o te literówki, skoro wiadomo o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Co nie zmienia faktu że ta zapowiedź to śmiech na sali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 nie ma zapowiedzi, jest tylko parę całkiem w porządku wyglądających screenów z wkurzającym głównym bohaterem, "wiater" i "cedrisy". no i jeszcze "niema" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Tytuł: Niema Jeszcze Gatunek: Platformówka - Bijatyka Opis: I oto chodzi! Niemam fabuły i prosze was o napisanie do mnie na PM a bendziecie w cedrisach. Puki co chodzimy bijemy sie i mamy super moce np: ogień woda lód Wiater. Autorzy: Programowanie: Ja, Kevin Fabuła: Niema Grafika:Ja Kevin Muzyka:Ja, Kevin Screeny: http://www.gmclan.org/up6984.html Podkreśliłem ci buendy Edit: A ogień, woda, wiatr i ziemia, to żywioły, nie moce, więc możesz mieć najwyżej moce żywiołów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Edytowałem. A i kiedy ocenicie gre a nie opis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 może zaczniesz jeszcze raz, bo ta zapowiedź to fail już w kolanach @UP: Nie mogę skomentować gry tylko zdjęcia ( a szału ni ma), więc proszę się nie domagaj się. Cedrisach. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Edytowałem po raz 2 xD Ta gra wiele mnie kosztowała np: Bardzo trudno ejst zrobic przeciwnika myślącego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shil Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 podoba mi się pomysł i ta grafika. Tło, te krajobrazy są fajne, kojarzą mi się z mario. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Nareszcie jakis pozytywny komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Haha :D 'przeciwnika myślącego' dooooobre :P Po screenach, wygląda na 'wojny klonów' DOBIJ GO!!!!!!!!!!!!!!!!! Grafika twa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Gry nie będę oceniał, bo trudno ocenić po samych screenach. Co do grafiki to popracjuj nad nią. Bohater wogóle nie ma cieniowania, w przeciwieństwie do drzew i kamieni, w dodatku wygląda on, jak by był malowany w paincie. Przeciwnicy też mi jakoś niezbyt pasują do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Podstawową rzeczą jaką musisz zrobić to ujednolicić grafikę, bo bez tego zginiesz zjechany przez prosów z gmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 zelman smiejesz sie z dobij go ale ja juz pracuje nad systememp np: łamania karku a i grafika moja i kolegi ( mój ludzik xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Co to za makaron na nim siedzi I czemu on jest mokry Nie musisz pisać, która grafika jest twoja. Powiedz mi tylko... Czy to jest grafika testowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Up, ten makaron to prąd, a mokrość to dym. Nie słuchaj tych co sie każdego piksela w innym kolorze czepną. Rób dalej tak jak jest przynajmniej będziesz miał satysfakcję że twoje. E: a może to jednak ogień jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 na tym 2 SSesie jest jest on z dymu a ja w rekach mam ogien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Muszę przyznać, ze bardzo podoba mi się ten bohater... ale tylko z boku (ta wersja od przodu już jest niefajna... zbyt... kwadratowe oczy i za proste usta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 za jakies 3 dni wypuszcze demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Chędogo, zawsze chciałem pobić ludziki z kasztanów, jednak ich rozmiar mi to uniemożliwiał :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 władanie nad żywiołami np: ogień woda lód Powietrze Lód nie jest żywiołem kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Gra widać zapowiada się dobrze, tylko żebyś ją skończył :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 wikszzosc z was daje oceny 1 a sami takiej gry by niezrobili rysują w paincie kwadarty i sie cieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Mów za siebie! Ja i moje motylki 2 czujemy się urażeni :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Noma co jest trudnego w twojim silniku potchodzi sie i alpie motyla łał ale fajda a teraz pomysl co jest trudnego w mojim slinku Ai, Kombo,ito,itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 A mi screeny się spodobały, widać, że to nie jest kolejna badziewna klaunołapka ani też platformówka, na które mam alergię. Może to być dobra gra. Dziwny tylko trochę bohater - czyżby Szarak prosto z UFO? Noma co jest trudnego w twojim silniku potchodzi sie i alpie motyla łał ale fajda a teraz pomysl co jest trudnego w mojim slinku Ai, Kombo,ito,itd Ale pisz może uważniej, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Moze wypuszcze demo jako wersje ostatnią gdyż projekt zostal wstrzymany gdyż neimam grafika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 27 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Jakieś 3 miesiące temu robiłem grę. Ogólnie zapowiadała się na bardzo dobrą grę. Grafiki robione przez mojego grafiki były niczemu sobie. Moje grafiki też nie były złe, co prawda grafikiem nie jestem najlepszym. Mieliśmy pełno grafik broni (zrobionych przeze mnie, bronie i ludzie mi tylko wychodzili), animacje chodzenia, grafiki kolegi, edytor postaci, fizyka chodzenia, pierwszy budynek w grze, menu, zapisywanie i można by wymieniać w kółko. Ale grafik odmówił posłuszeństwa. :( Gra nie ujrzy światła dziennego, ponieważ mój tata niedawno robił format bez mojego pozwolenia, a tak bym poprzekładał pliki gry i może byśmy to dokończyli. Grafik za dużo zwlekał i tak wyszło. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil95 Opublikowano 27 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wlasnie mailem grafika ales tracilem a zostalo duzo pracy :( niemam czasu na rysowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi