Nirvan Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Często mnie nachodzi chęć na zagranie w Stick Online jak parę lat temu, ale teraz trzeba płacić za rejestracje aż nie zrobią bezpłatnej wersji, a to raczej jeszcze potrwa ... Kiedyś istniało też Globa Online czy jakoś tak, co było jakby klonem stick online, ale po tym już śladu nie zostało . W miarę dobrym mmorpg w GM jest też Arcane Adventures ale po czasie staje sie zbyt monotonne, może kiedyś się bardziej rozwinie .. I pytam się was czy znacie jakieś fajne platformowe MMORPGi, nie muszą być w GMie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Maple Story. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Dragonica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Tibia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Tibia Zastanów się zanim coś dalej powiesz! Już mi się żygać chce twoim pieprzeniem postów od rzeczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Platform Racing 2 - kiedyś w to grałem. Chociaż już jest chyba 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 3 jest beta i gorsze od 2 :< Co do PR2, polecam! Naprawdę świetna gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi