Kofel Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Po co w ogóle rejestracja do waszego trackera? Znalazłem buga, ale nie mogę go dodać, ponieważ nie chce mi się rejestrować - nie chcę wam powierzać swoich danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A co to mail to jakiś prywatny adres czy co? Przecież wpiszesz z dupy login i haslo i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Po co w ogóle rejestracja do waszego trackera? Znalazłem buga, ale nie mogę go dodać, ponieważ nie chce mi się rejestrować - nie chcę wam powierzać swoich danych. Nie no pewnie. Pozwole na spam. ;) Znajac halpowiczow, przyszli by na bt i poscili by posty w stylu "BAGNO SMIERDZI". Jezeli nie masz ochoty sie rejestrowac, Twoj problem. Co najwyzej buga nie zglosisz i nie zostanie naprawiony. Proste jak konstrukcja cepa, no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 20 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Znajac halpowiczow, przyszli by na bt i poscili by posty w stylu "BAGNO SMIERDZI". Oni w ogóle jeszcze są zagrożeniem? Myślałem, że powypadali z okien i umarli. A tak BTW. Dlaczego nic nie wyszło ze Steama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Oni w ogóle jeszcze są zagrożeniem? Myślałem, że powypadali z okien i umarli. A tak BTW. Dlaczego nic nie wyszło ze Steama? No bo Nullbreaker sam w sobie nie wypali. Trzeba zajac sie innym projektem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Oni w ogóle jeszcze są zagrożeniem? Myślałem, że powypadali z okien i umarli. A tak BTW. Dlaczego nic nie wyszło ze Steama? Jak nie oni to jak bym takie posty wysyłał :thumbsup: Bo robili to 2 lata. edit: czemu wasza strona od roku jest w budowie? i "community" bagno nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 czemu wasza strona od roku jest w budowie? trzeba dobrze dopracować... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Jak nie oni to jak bym takie posty wysyłał :thumbsup: Bo robili to 2 lata. edit: czemu wasza strona od roku jest w budowie? i "community" bagno nie działa AntY, znajdz sobie innego przylepca i go trolluj. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 AntY, znajdz sobie innego przylepca i go trolluj. :) Pakła na razie nie ma, a zaraz po nim ty jesteś największym failem na gmclanie :borek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Chyba Tuxman to był największy :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Pakła na razie nie ma, a zaraz po nim ty jesteś największym failem na gmclanie :borek: A ty jesteś za Bagnem. :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 a ja to co?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 a ja to co?! :DTy jesteś nad Tuxem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Crackkk, nie szalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Pakła na razie nie ma, a zaraz po nim ty jesteś największym failem na gmclanie A ty jesteś za Bagnem. a ja to co?! Ty jesteś nad Tuxem. Pomińmy Dyzmakena i Holdysza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excaidium Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 w wymaganiach piszecie o Radonie 9600, czyli trzeba pixel shader 2.0 a ja mam 1.3, można grac na gorszych kartach graficznych, da się wyłączyć te wasze "bajery" graficzne ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Da się ograniczyć ilość particle'i, wyłączyć cienie pod klockami (które wbrew pozorom strasznie tną) i wyłączyć smugi za obiektami. Samo wyłączenie cieni powinno bardzo pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ja mam 7-letni komp, Nullbreaker chodzi mi dobrze a wam na nowszych ścina lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Ja mam 7-letni komp, Nullbreaker chodzi mi dobrze a wam na nowszych ścina lol. ja mam 10 letniego pc-ta win xp i chodzi ok co tydzień ccleaner i combofix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Im starszy komp tym lepiej chodzi :). Ściągnę gierkę kuzynowi z kompem, na który jest wgrany Windows 80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Im starszy komp tym lepiej chodzi :). Ściągnę gierkę kuzynowi z kompem, na który jest wgrany Windows 80. Say what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Żart- przecież owego nie ma. (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 To tylko zwykła literówka, nie rób z tego sensacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Im starszy komp tym lepiej chodzi :). Ściągnę gierkę kuzynowi z kompem, na który jest wgrany Windows 80. Powodzenia w odpalaniu chłopcze. Nie widzisz, że co najmniej 2000/XP? .NET 4.0 + <2000 = Nie. MSVC 2010 + <2000 = Nie. DirectX 9 + <2000 = Nie. EDIT: Ogółem, można byłoby trochę zoptymalizować Nullbreaker'a przenosząc pewne części kodu na szybszy język (C++). Samo wczytywanie LDT (formatu poziomów) jest cholernie powolne... Przydałaby się też zmiana silnika fizyki. Profity? - Szybsza wydajność - Ew. nowe elementy gameplay'a związane z fizyką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Przydałaby się też zmiana silnika fizyki. Profity? box2d będzie perfekcyjny do tego :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Samo wczytywanie LDT (formatu poziomów) jest cholernie powolne...Ty chyba mówisz o wersji sprzed pół roku minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ty chyba mówisz o wersji sprzed pół roku minimum. Czy mi się przewidziało, czy ty przypadkiem już nie jesteś w teamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 No nie jestem. I co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 No nie jestem. I co? To czemu wiesz więcej niż bagno? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Bo ja pisałem czytanie LDT, a wątpię, żeby on przepisał je tak, by było mniej wydajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi