Crackkk-GM Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 No a na PC kiedy zostanie wydana PEŁNA wersja?Weź, prawdopodobnie (na 99%) nie będzie pełnej wersji. Możliwe, że co jakiś czas będzie jakiś update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Crack, gupi post. @Grela: Porzucili projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Morda, nikt ci się nie kazał wypowiadać. Uważaj na słowa. Trochę przesadzasz, zejdź z Bagna. Mierzysz swoim autorytetem nie w tą osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mierzysz swoim autorytetem nie w tą osobęA co grozisz mi? Sorry, ale znam wielu kozaczków via www :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dobry żart Crack . Ale trzeba im kiedyś powiedzieć Crack, gupi post. @Grela: Porzucili projekt. Uwziąłeś się? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A co grozisz mi? Sorry, ale znam wielu kozaczków via www :) Okay, zaraz się na PM wymienimy numerami telefonów. Po sylwestrze zapraszam, spotykamy się w połowie drogi między Twoim Koninem a Wyszkowem. Bierzesz ekipę swoich chłopaków, ja swoich. Ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Okay, zaraz się na PM wymienimy numerami telefonów. Po sylwestrze zapraszam, spotykamy się w połowie drogi między Twoim Koninem a Wyszkowem. Bierzesz ekipę swoich chłopaków, ja swoich. Ok?Tylko oni mogą być po 20-stce, k? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 jesteście głupi. przerwa dla obu na 6 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ściągnałem, zagrałem, usunąłem. Pełno bugów, nie polecam, omijać z dala tą grę, szkoda na nią czasu. Zmarnowałem 10 minut mojego cennego życia. :gnysek: Daję solidną, mocną jedną gwiazdkę (to i tak za dużo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 # 26800 Braid # 29160 Blueberry Garden # 35900 Nullbreaker Z listy APPID'ów ze steam. http://developer.valvesoftware.com/wiki/St...Application_IDs I tak się to 35900 nie przyda >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Crack, gupi post. @Grela: Porzucili projekt. TO chyba Ty porzuciłeś i zrzekłeś się projektu ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 TO chyba Ty porzuciłeś i zrzekłeś się projektu ;P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 jesteście głupi. przerwa dla obu na 6 dniCześć, wróciłem. Żeby nie było niejasności itd. NULLBREAKERA już nie wydamy. Może ja czasami dam jakiś update - ale nie do pełnej wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Tu mam coś dla Bagna. http://www.wp.pl/?id=231543--1672543283 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Znowu to dałeś na WP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tu mam coś dla Bagna. http://www.wp.pl/?id=231543--1672543283 Widac masz kase na to by wydawac na pierdoly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Widac masz kase na to by wydawac na pierdoly. Może on też pracuje w G-Data? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Pff i już po nullbreakerze? ( wnioskując z posta Cracka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pff i już po nullbreakerze? ( wnioskując z posta Cracka) No niestety. Projekt zajal wiecej niz sie spodziewalismy, a wiec przyniosl wiecej strat niz sie spodziewalismy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 No niestety. Projekt zajal wiecej niz sie spodziewalismy, a wiec przyniosl wiecej strat niz sie spodziewalismy. ;) Strat :D :D :D :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ciekawe jakich skoro to darmowa gra :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ciekawe jakich skoro to darmowa gra :lol2:Czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To pomyśl, ile się z tego nauczyłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 To pomyśl, ile się z tego nauczyłeś :) Ludzie tacy jak bagno niczego się nie muszą uczyć, bo już wszystko wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 i nawet na iphone'y mogą robić ctc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Usuneliście stronkę, na której pisało, że jest w budowie? Bo coś nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czasu? No ja miałem na myśli straty materialne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 A jakie to według ciebie straty materialne? Prąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Może krew, pot i łzy? W końcu to jakaś materia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Może krew, pot i łzy? W końcu to jakaś materia... na pewno dużo się nabeczeli i wykrwawili robiąc tego arkanoida. a pot to chyba przez temperaturę w jakiej działali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi