g-Enjoy Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Tak tak... Po takiej wielkiej ilości czasu wypuszczam Nullbreaker'a jako freeware. Co prawda, nie jest tym czym miał być. No ale cóż. Minęło już za dużo czasu. Release Nullbreaker'a działa na zasadzie in-dev. Wypuszczamy wersję nie dokończoną, a w trakcie użytkownicy tworzą swoje własne pomysły które my implementujemy. Mam nadzięję, że wersja 1.0 będzie już w pełni kompletna. Nullbreaker? A co to? Otóż, refresh arkanoida w naszym wydaniu.Downloadhttp://lime-entertainment.com/nb/setup.exe (~90MB)Bugtrackerhttp://lime-entertainment.com/bugsWymagania Intel Pentium ? 4 HT 2.0GHz 512MB (XP)/1024MB (Vista/7) RAM ATI Radeon 9600 lub wyższy Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9 Windows XP/Vista/7 .NET Framework 4 Client Profile 600MB miejsca na dysku Internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jak na casuala, dość dużo waży. po pracy sprawdzę jak się gra. swoją drogą szkoda że ze steamem nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 dla mnie gierka bardzo dobra, może niepowinienem ale 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Zalamales mnie Yukki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Oh no, chciałem się pochwalić kolegom na steamie że kupiłem nullbreakera a tu bęc :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Powiedz Ty mi, czy jeśli mam już starego NB na kompie mogę go jakoś updatnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Powiedz Ty mi, czy jeśli mam już starego NB na kompie mogę go jakoś updatnąć?Nie, musisz ściągnąć to, bo w starszej wersji niema updatera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jak to nie ma jak Shocker mi dał to jest updater. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jak to nie ma jak Shocker mi dał to jest updater.Ah, ale nie wiem czy Bagno dał update na serwer. Spróbuj updaterem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 19kbps japierdole, fajny serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Sprawdze jakie fpsy będą z tym waszym milionem efektów. edit: fajny casual, 4h instalacji, 14 instalek do tego jeszcze ściąga net frameworka 4... edit2: fajne gówno, cały czas rozłącza z serwa, musze sie rejestrować żeby zagrać w arkanoida. Co do błędów to gram sobie na tym trybie "dx-costam" na drugiej planszy i się gra nagle wyłączyła. Ogólnie nudne, nie zrobicie mmo z arkanoida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Po co instalacja tych frameworków to ja nie wiem. ERROR in action number 1 of Other Event: Outside Room for object oBall: In script achSet: Error in code at line 13: writebyte(pcAc); ^ at position 24: Unknown variable pcAc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Błąd językowy na screenie, do tego nie umiesz używać apostrofów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Zawsze mi się wyłącza po drugiej planszy w dx-ball czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 edit2: fajne gówno, cały czas rozłącza z serwa, musze sie rejestrować żeby zagrać w arkanoida. Co do błędów to gram sobie na tym trybie "dx-costam" na drugiej planszy i się gra nagle wyłączyła. Ogólnie nudne, nie zrobicie mmo z arkanoida.Rejestracja jest jeszcze nieaktywna, chyba zauważyłeś ? :) Tak samo jak serwer. Wszystko będzie w najbliższym czasie.. Anty, skoro ci się zwyczajnie wyłącza, to na pewno jest log z błędem w folderze z grą. Podrzuć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Podrzucam: ERROR in action number 1 of Other Event: Outside Room for object oBall: In script achSet: Error in code at line 13: writebyte(pcAc); ^ at position 24: Unknown variable pcAc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jak wazy 90 mb i się wiesza w drugiej planszy... to nie ściągam, chociaż po screenach wygląda bajecznie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Druga z tego co pamiętam to ostatnia tego levelpacka. Chyba że coś dodali od mojego odejścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jest dużo cząsteczek, ale to wszystko jakieś takie bez smaku. nie ściągam i nie oceniam, bo wymagania sprzętowe są ogromne i z tego co widzę są z tym problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 17 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Śmieszne są te particlesy, które cały czas nadupiają z góry ekranu, bez sensu. (tak, te co na pół ekranu się rozłażą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jak to nie ma jak Shocker mi dał to jest updater. Stary updater nie działa. Shocker napisał go w GM'ie,a jego struktura jest inna niż ta na serwerze. http://lime-entertainment.com/nb/ @Woock: Za błędy językowe obwiniaj shockera. @ANtY: A czytać umiesz? Co pisze w lewym dolnym rogu jak sobie najedziesz na "DX-Ball Original"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Nie obchodzi mnie, kto popełnił błąd, tylko że on tam jest, a to jest wiocha dla wszystkich zamieszanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 @Woock: Za błędy językowe obwiniaj shockera.Stary, nie mnie, bo zawsze jak coś zmieniałem w locale, to mówiłem ci, byś poprawił po mnie. Jak tego nie zrobiłeś - twoja wina. Śmieszne są te particlesy, które cały czas nadupiają z góry ekranu, bez sensu. (tak, te co na pół ekranu się rozłażą)To sobie je wyłącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Stary, nie mnie, bo zawsze jak coś zmieniałem w locale, to mówiłem ci, byś poprawił po mnie. Jak tego nie zrobiłeś - twoja wina. Nie mowi o locale. Mowi o elementach hard-kodowanych. aka. Osiagniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Nie mowi o locale. Mowi o elementach hard-kodowanych. aka. Osiagniecia. To też miałeś poprawić. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 wydajecie grę, nie sprawdzacie... pozdro :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 wydajecie grę, nie sprawdzacie... pozdro :]Dajemy grę jako in-dev. Zgłoszone błędy będą poprawiane. Wybaczcie, jesteśmy ludźmi - możemy popełnić błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Wybaczcie, jesteśmy ludźmi wybaczamy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 @ANtY: A czytać umiesz? Co pisze w lewym dolnym rogu jak sobie najedziesz na "DX-Ball Original"? Szczerze mówiąc to mam to gdzieś co tam jest napisane. Po Ściąganiu z waszego dupnego serwa godzine, później 17 instalacjach i rejestrowaniu konta, bo anuluj wyłącza grę, później jeszcze milion opcji i trybów w menu nie chce mi się czytać co tam w rogu ekranu po najechaniu na jakiś button mysza i wyłączeniu głośników w tym samym momencie się wyświetla. Mogłeś jeszcze to za ekranem napisać, żeby było widoczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Szczerze mówiąc to mam to gdzieś co tam jest napisane. Po Ściąganiu z waszego dupnego serwa godzine, później 17 instalacjach i rejestrowaniu konta, bo anuluj wyłącza grę, później jeszcze milion opcji i trybów w menu nie chce mi się czytać co tam w rogu ekranu po najechaniu na jakiś button mysza i wyłączeniu głośników w tym samym momencie się wyświetla. Mogłeś jeszcze to za ekranem napisać, żeby było widoczniej. No to sorry winetou. Shit happens. @Shocker: Er... Poprawie w 0.7.3.4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi