PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Witam! Zrobiłem demo mojej pierwszej gry. Linki: Part1 Part2 Testujcie i komentujcie :P ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 po pierwsze: niewiem oco w niej chodzi :( po drugie: Włącz sobie tą twoją gre i sprubój wyłączyć ją bez uywania Menadżera zadań :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 1 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 kurcze, a po co jest na tej stronie uploader ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Może byś napisał coś więcej o tej swojej grze i dlaczego jest podzielona na części i zawiera prawie 7mb? Gnysek, może nie mógł wsadzić tych plików do uploadera (mi czasami pliki nie wchodzą, nie jest to wina typu pliku ani rozmiaru, poprostu po naciśnięciu OK strona się ładuje i po załadowaniu nic się nie zmienia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Dla tych co nie wiedzą o czym gra i nieznają klawiszologii: Czytajcie pliki ReadMe i INFO (przecież po coś są). Tam znajdziecie odpowiedzi na wasze pytania. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Nie grałem bo coś sie zj****o gdy rozpakowywalem, ale po przeczytaniu read me dowiedzialem sie tyle że pracuje nad bardzo podobną gierką :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Dla tych co nie wiedzą o czym gra i nieznają klawiszologii: Czytajcie pliki ReadMe i INFO (przecież po coś są). Tam znajdziecie odpowiedzi na wasze pytania. ;)to wklej opis o czym jest gra tutaj, bo nie wiem czy warto ściągać :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Nadal mi nie odpowiedziałeś dlaczego gra jest podzielona na 2 części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Plik jest podzielony bo sieć mi szwankuje i nie moge załadować nigdzie dużych plików. Opis: Na początek wcielasz się w niebieską komórkę. Musisz zadbać oto, by rozmnażała się i ewoluowała. Aktywujesz komórkę klikając na nią, a klikając na obszar poza nią, wydajesz polecenie gdzie ma iść. Generalnym celem jest przetrwać. Musisz uciekać przed większymi żółtymi komórkami, a zjadać słabsze. Dodatkowym źródłem energii są mikroelementy (szare kulki). Gdy zjesz jakąś komórke, wzrasta DNA, a gdy DNA osiągnie wartość 100% możesz się rozmnożyć lub ewoluować. Grę kończysz gdy zjesz wszystkie żółte komórki lub wyewoluujesz do trzeciego stopnia rozwoju i niebieskich komórek będzie 250. Co w pełnej wersji: W pełnej wersji, po etapie komórki będzie etap organizmów prostych, a następnie złożonych. Na koniec będzie etap organizmów inteligentnych(które będą tworzyć własne cywilizacje. Będziesz dowodził jedną z nich, dotąd, aż zaludnisz księżyce wokół twojej planety :) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dilek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Czyżby inspiracja grą Spore ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Chciałem spytać o to samo Dilek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Można tak powiedzieć. Sam pomysł gry zrodził się ok.3-4 lata temu. Myślłem wtedy, żeby zacząć od razu od etapu inteligentnych organizmów, ale niedawno znalazłem zapowiedź gry SPORE i pomyślałem, że wcześniejsze etapy to niezły pomysł. Tak więc SPORE to częściowa inspiracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi