DobryZiom Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 witam. mam taki problem że nie mogę wbić na stronę microsoftu( pełno wirusów na kompie ) a muszę zdobyć kod aktywacyjny do vc++( po 90 dniach trzeba przedłużyć )... mógłby ktoś się zarejestrować i podać mi kod? oto link: go.microsoft.co.../?LinkId=163983 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 oryginalne vc++... buahahuahauhauahua Ty Farkraj swoją drogą też się ogarnij. Będę musiał chyba jednak znów niebawem rygor zaostrzyć. Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 oryginalne vc++... buahahuahauhauahua yyy?? a więc może ktoś pomóc?? Doublepost i bardzo niski poziom ogółu wypowiedzi na forum. Warn. Platyna Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 6VPJ7-H3CXH-HBTPT-X4T74-3YVY7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 byś może jakiegoś antyvira ściągnął, a nie VC++ sie bawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Przecie on ma bana, możecie przestać mu odpisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ale z innego kompa może odczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzir Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 VC++ jest do niczego.. Tylko VC# sie do czegos nadaje. A do c++ najlepszy jest Code::Blocks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 VC++ jest do niczego.. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 @Mazzir: Widzę, że za długo to nie dłubiesz w C::B :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mazzir- Jesteś zbyt młody żeby ocenić co jest dobre. Prawdopodobnie otworzyłeś go raz i nie wiedziałeś co dalej. A że ty nie wiesz czym się go je to nie znaczy, że jest zły. Pracowałem na różnych środowiskach i jestem pewien, że nie ma lepszego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 VC++ jest do niczego.. Tylko VC# sie do czegos nadaje. A do c++ najlepszy jest Code::Blocks. Ta, a inni powiedzą Ci że wxDevCpp, a inni że VC :). EDIT Tak na marginesie, czemu VC++ jest do niczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi