neros Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Tytuł: Motyle Gatunek: Zręcznościowa Opis: Zręcznościowa gra w której wcielamy się w emocjonującą postać Andrzeja. Ma on wiele przygód, mieszka na przedmieściach... Zaraz, zaraz... Od nowa. Ruszamy myszką i łapiemy kolorowe motylki, nie możemy łapać tych czarnych(szarych). Bezsensowna gra, ale od kilku tygodni nie miałem neta, więc zabrałem się za robienie czegoś, co nie będzie mi do niczego potrzebne. Download: http://www.speedyshare.com/files/25024938/Motyle.exe Rozmiar pliku: 2,20MB Autorzy: Programowanie: Neros Fabuła: Neros Grafika: Neros Muzyka: Neros Screeny: http://img573.imageshack.us/img573/6041/28493817.png http://img442.imageshack.us/img442/5276/71114270.png PS: Nie piszcie że "zryta" grafika, przycinająca się, wnerwiająca muzyczka i beznadziejna ogółem gra, pomyślcie sobie że o to właaaśnie chodziło :) Przyjdzie czas że wezmę się za coś pożądniejszego, ale jeszcze nie pora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 PS: Nie piszcie że "zryta" grafika, przycinająca się, wnerwiająca muzyczka i beznadziejna ogółem gra, pomyślcie sobie że o to właaaśnie chodziło smile.gif Przyjdzie czas że wezmę się za coś pożądniejszego, ale jeszcze nie pora! hahahahaha tym mnie rozpierdzieliłeś ^^ 1.Grafika to punk który ma nas zachęcić do ściągnięcia 2.Pogrubiony tekst wygląda beznadziejnie (mówię o temacie) 3.Ten plik jest zawirusowany. Nie polecam ściągania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 PS: Nie piszcie że "zryta" grafika, przycinająca się, wnerwiająca muzyczka i beznadziejna ogółem gra, pomyślcie sobie że o to właaaśnie chodziło smile.gif Przyjdzie czas że wezmę się za coś pożądniejszego, ale jeszcze nie pora! Przeczytaj moją sygnę która tyczy się twojego posta jak i serwisu od downloadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Jaki związek ma majonez z tę produkcją? 1/5, ale przecież o to właaaśnie chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Kliknij Enter ? Może się czepiam ale przycisków na klawiaturze się nie klika. Podobno plik jest zawirusowany ? Pobierać/nie pobierać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Skoro o to chodziło to masz te 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 zryta grafika, przycinająca się, wnerwiająca muzyczka i beznadziejna ogółem gra 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 nie wiem czemu, ale mam nieodparte wrażenie, że trzeba być debilem albo idiotą by umieścić taką grę Przyjdzie czas że wezmę się za coś pożądniejszego, ale jeszcze nie pora! Eee? Wole nigdy nie poznać twoich przyszłych projektów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 bardzo fajna gra wy ignoranci dam ci 5 za fajną grafikę i motylki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Dziękuję wszystkim! Może się ktoś kapnie że ta gra dla jaj była zrobiona, a jeśli nie chcecie poznać moich dalszych projektów, to macie problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Kolego jedynym kto tu ma problem jesteś ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Dziękuję wszystkim! Może się ktoś kapnie że ta gra dla jaj była zrobiona, a jeśli nie chcecie poznać moich dalszych projektów, to macie problem smile.gif Jak dla jaj to po jakiego ją tu publikujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Dziękuję wszystkim! Skoro o to chodziło to masz te 1/5 hahahahaha tym mnie rozpierdzieliłeś ^^ 1.Grafika to punk który ma nas zachęcić do ściągnięcia 2.Pogrubiony tekst wygląda beznadziejnie (mówię o temacie) 3.Ten plik jest zawirusowany. Nie polecam ściągania. zryta grafika, przycinająca się, wnerwiająca muzyczka i beznadziejna ogółem gra 1/5 Nie no tuman normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 @Cordoba Jaki sens ma nieopowiedziany żart? Wstawił tą grę żebyśmy się pośmiali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Aczkolwiek to zabawne, że ludzie krytykują grafikę, która jest zżynką z Tabletek, gdzie się nią zachwycali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Aczkolwiek to zabawne, że ludzie krytykują grafikę, która jest zżynką z Tabletek, gdzie się nią zachwycali. GRUBY PIXEL ssie :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Aczkolwiek to zabawne, że ludzie krytykują grafikę, która jest zżynką z Tabletek, gdzie się nią zachwycali. ja akurat skopiowałem tamten tekst specjalnie also, to śmieszne, bo nie pierwszy raz widzę gdy jakiś POCZĄTKUJĄCY PROGRAMISTA zrobi słabą grę i ją wyśmieją, to pisze że była robiona dla jaj ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Chłopak po prostu widzi inspirację w Stasiu . Gruby pixel na prawdę jest fajny , ale tylko w wykonaniu Japana , tyle ode mnie , 1/5 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 1/5 syf jakiego na tym forum nie mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Dobryziom ,skoro jesteś taki mocny w gembie to chodź na solo i pokarzesz jaki to jesteś siłacz. Ćwicze karate i chodze na silownie żebyś wiedział ,że to ja wyjde z walki zwyciesko. Hahahahaha ,juz srasz po gaciach!! :rip: A gra gdyby nie obrzydliwa ścieżka dźwiękowa i równie obrzydliwe efekty byłaby znośna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 ta gra (i muzyka) to jakaś kpina... 1/5 jeśli będziesz coś jeszcze robił, rób to porządnie, nie "pożądnie"... dodatkowe zdanie, bo wielokropki dodają głębi postowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Widzę jedną niezgodność. Nazwą gry jest "Motyle!" a w czymś menupodobnym jest "motylki". Przez to będzie tylko 4/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Zmierzcie się we wzroście - też uczciwa walka. Dla stasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 haha :D 196cm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 DobryZiom, nie pogrążaj się już. twoje przechwałki (i liczba emotikonek w twoich postach) tutaj tylko śmieszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 moje przechwałki?... pada pytanie - wypada odpowiedzieć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 5 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 To nie było pytanie, nie wypada jeśli się jest nobkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 nie wypada jeśli się jest nobkiem. właśnie... po co się udzielasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Stach jest i tak wyższym potworem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 nie wątpie ^^ ale może już koniec tego offtopa ^^ w razie czego PW zawsze w gotowości :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi