Adriann Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 PSYŚ!Nie demotywuj!:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Mnie właśnie dopadł leń :< Trza go wyleczyć jakoś ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 ja swoim "zgłoszeniem" w poprzedniej edycji zdemotywowałem parę osób, sory :D normalnie potęga manipulacji społeczeństwem xD a serio, hmm, nosz kurde, z jednej strony nagrody kuszą, z drugiej lenistwo odradza - dylemat mam, zobaczymy jak czas pozwoli :) Nie martwcie się yxe i tak nie zrobi tej gierki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 bardzo dobrze -.- to by było nie uczciwe :D po co robić grę skoro z góry wiemy że yxe wygra ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Nie wiemy tego :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 zawsze jest 2 miejsce... ale magi zbytnie mnie nei zachęca :D Nie mówie że jakaś zła gierka, ale jakoś... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 bardzo dobrze -.- to by było nie uczciwe :D po co robić grę skoro z góry wiemy że yxe wygra ;D Chyba, że ty też byś wystartował o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 A mi by to nie przeszkadzało jakby YXE miał wygrać :-) . Wciąż pozostają cieplutkie 2 i 3 miejsce :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 a ty anty startujesz? ^^ choć w sumie żadna konkurencja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 bez kłótni mi tu - znając życie nie wezme udziału, więc nie ma co się obawiać przegranej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 pfff :D wiadomo że jak bym chciał to bym wygrał :P Tu nie ma dyskusji :D Może się coś skmini :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 a ty anty startujesz? ^^ choć w sumie żadna konkurencja :) Startuje. Przecie ja pro jestem to jakto żadna :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 nie jesteś pro :P Pro jest tylko Paqoo... my jesteśmy cieniasy niewarci jego towarzystwa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ale tak na serio to nawet jeśli miałby wziąć udział to nie wiadomo odrazu ze wygra:D Nie przesadzajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 no normalne czy nie :P YXE nie weźmie konkursu w tym konkursie bo sie boi kompromitacji( bo chyba ja będę startował ) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Pytanie: czy mogę uznać pył wulkaniczny za żywioł ognia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 skoro tak jest w 2 przykładzie to dlaczego nie? i zapewne skoro woda to może być lód, powietrze - pioruny, więc i ogień - pył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Tło może być z google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Nie znalazłem w regulaminie punktu: tło może być z google :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 5. Grafiki muszą być autorskie, lub narysowane przez inną osobę na potrzeby konkursu. @Roki tło to nie grafika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Po co się pakujesz, skoro Uzjel już odpowiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Nie lubie robic gier w GMie, ale to jedyny jezyk jaki dosyc sprawnie znam : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 aż chyba spróbuję, ciekawy temat i nagrody ciekawe...zobaczymy co się da wyrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Też wezmę udział. Zgłaszam się! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie trzeba się zgłaszać :o A tak wgl. to wczas :P Ja mam gre prawie całą gotową :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 19 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Pozostały już tylko dwa tygodnie na zakończenie prac. A żeby zaostrzyć waszą chęć na Mass Effect 2 informuję, że gra (+bioware i aktorzy) otrzymały łącznie 10 nominacji do VGA (Video Games Awards), więc gra chyba nie jest taka zła ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mass Effect 2 i bez tej informacji to była super gierka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 a jeszcze 3 grudnia można oddawać prace?? Jak tak to do której godziny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 pisze ze do 3 więc chyba 2 grudnia jest ostatecznym terminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 ta... ale do 24 czy jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi